Een zomer in Frankrijk – Eva de Wit

9200000057137662

Een zomer in Frankrijk van Eva de Wit is een heerlijke feelgoodroman die zich afspeelt in een chateau in… juist: Frankrijk! Het zonnige zuiden trekt de vriendinnen Jet, Kiki en Anne wel aan. Maar ook in Frankrijk moet hard gewerkt worden, zelfs in de zomer. Het ogenschijnlijk idyllische chateau blijkt flink vervallen en de administratie is een janboel. Gelukkig zijn er lieve mensen die het leven de Franse charme geven waar de vriendinnen naar op zoek waren. Eva de Wit zou Eva de Wit niet zijn als ze daar niet voor zorgde! Een zomer in Frankrijk is een warm feelgoodbad van de auteur van Een huis in Frankrijk. Irr├ęsistible!

Read more

Een huis in Frankrijk – Eva de Wit

Een huis in Frankrijk

Vier vroegere studievriendinnen, die elkaar na jaren weerzien in een prachtig landhuis in Frankrijk, vertellen hoe gelukkig ze zijn. Totdat een besluit open kaart te spelen…

Melanie woont in Frankrijk in een prachtig opgeknapt landhuis. Ze is hierheen gegaan voor Jean, de liefde van haar leven, maar wat niemand weet is dat hij haar zojuist heeft verlaten. Nina heeft een leuke baan als vertaler en een relatie met Martijn. Wat zij verborgen houdt, is dat Martijn haar mishandelt en dat ze op de vlucht is voor hem. Jessica houdt ontzettend veel ballen in de lucht. Ze kan haar baan eigenlijk niet aan en kampt met eenzaamheid – en een alcoholprobleem. Suus heeft het misschien nog het beste op orde. Maar ook dat is schijn, want zij heeft grote financiele problemen.. en is onverwachts zwanger van haar derde kindje..

Read more