Over Femke

Hoi en welkom op mijn blog!

Ik ben Femke, 34 jaar en ik woon samen met mijn man en kat in Den Haag. Ik ben een boekennerd, hou van films, muziek en naar concerten gaan, maar ik ben ook een huismus. Ik besteed mijn tijd met lezen, ik kijk teveel tv (ik kijk echt alles. En dan bedoel ik ook echt alles, van 24 tot Keeping up with the Kardashians, De wereld draait door en 24kitchen) en films (horror is mijn favoriete genre), ik probeer mezelf altijd te blijven ontwikkelen en ik hou van lachen.

Op mijn blog, More Delight, vind je recensies, columns en blogs over boeken, films, muziek, maar ook lifestyle, mindfulness en alles wat je leven een stuk leuker maakt. De naam van mijn blog, More Delight, komt van mijn achternaam. Sinds ik getrouwd ben, heet ik namelijk Femke de Moor-de Ligt. Spreek dat maar eens in het Engels uit, dan kom je vanzelf op More Delight en dat is ook waar ik voor sta.

Mijn geweldige header is ontworpen door Vanessa Gerrits, haar blog kun je hier vinden.

Heb je nog vragen, wil je me een boek of iets anders toesturen, wil je zelf een gastrecensie schrijven, of heb je me iets leuks te vertellen, kun je me altijd een mailtje sturen. Klik hier om gelijk een mailtje te schrijven.