Over Femke

Hoi en welkom op mijn website!

Ik ben Femke, 36 jaar en ik woon samen met mijn man en kat in Den Haag. Ik ben een boekennerd, hou van films, muziek en naar concerten gaan, maar ik ben ook een huismus. Ik besteed mijn tijd met lezen, ik kijk teveel tv (vooral woonprogramma’s en real life soaps) en films (horror is mijn favoriete genre), ik probeer mezelf altijd te blijven ontwikkelen en ik hou van lachen.

Sinds kort heb ik mij geregistreerd als ZZP’er. Ik heb mijn eerste boek van het Engels naar het Nederlands vertaald en deze komt als het goed is in januari 2019 uit. Daarnaast heb ik in september 2018 de cursus Teksten corrigeren bij Chinouk Thijssen afgerond. Ik ben gek op taal, niet alleen de Nederlandse, maar ook de Engelse taal en wil daar meer mee doen. Naast ZZP’er werk ik in loondienst als notulist, waar ik zeker mijn liefde voor taal (ik notuleer in het Engels en Nederlands) kwijt kan.

Mijn website is gestart als boekenblog. Lezen vind ik heerlijk en doe ik het liefst zo vaak mogelijk. Mijn blog, waar ik recensies, columns, shoplogs en andere onderwerpen bespreek, kun je hier vinden.

De naam van mijn website, More Delight, komt van mijn achternaam. Sinds ik getrouwd ben, heet ik namelijk Femke de Moor-de Ligt. Spreek dat maar eens in het Engels uit, dan kom je vanzelf op More Delight en dat is ook waar ik voor sta.

Mijn geweldige header is ontworpen door Vanessa Gerrits, haar blog kun je hier vinden.

Heb je vragen, wil je een samenwerking starten of wil je mijn CV ontvangen, kun je me altijd een mailtje sturen. Klik hier om gelijk een mailtje te schrijven.