Ik stop

Ik heb lang over deze beslissing nagedacht en misschien heb je het al gemerkt: het is stil op mijn blog. Omdat ik nog wat recensieboeken had liggen, heb ik dit bericht uitgesteld, maar vandaag heb ik de knoop doorgehakt: ik stop met boekbloggen. Mijn blog blijft onderdeel van mijn website, maar ik zal geen recensies meer schrijven.

Ik heb veel geleerd van het boekbloggen, ik heb hele toffe mensen leren kennen en ik heb echt prachtige boeken mogen lezen. Maar de druk van het ‘moeten’ werd me teveel. Ik had geen zin meer om recensies te schrijven, te moeten lezen, maar vooral voelde ik dat ik alles al een keer had geschreven. De zin was er niet meer.

En nu ben ik per 1 oktober ook nog eens gestart als ZZP’er. Ik ben in te huren als redacteur en vertaler en werk momenteel ook aan twee vertalingen. Superleuk om te doen, iets waar ik heel blij van word, maar waardoor ik ook echt een stuk minder tijd heb om te lezen.

Ik wil iedereen, mijn lezers, de uitgeverijen en de auteurs bedanken voor de afgelopen tijd, boekbloggen is iets waar ik een lange tijd heel veel plezier van heb gehad.

4 thoughts on “Ik stop

  1. Als het boekbloggen je geen plezier meer biedt dan is het inderdaad een wijze keuze om te stoppen hiermee. Ik wens je heel veel succes in alles wat je doet, met of zonder de blogwereld. Groetjes Céline

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *