Op gevoel – Lisette Jonkman (Onbreekbaar #3)

IMG_20181205_113714_311 Het beste deel uit de serie tot nu toe.

Synopsis

Abby en Ferdi are history. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om Victoria’s Secret-model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is; het verenigingsleven is niet wat hij had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.Abby’s dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema’s. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

Mijn mening

Ik was natuurlijk heel enthousiast over de eerste twee delen in deze serie en na het einde van ‘Onbegrensde liefde‘ wilde ik gelijk verder lezen. Ik moest nog even wachten en ook Bol.com werkte niet echt mee, maar na alle stress was het zover: ik kon beginnen met lezen. En ik kon niet anders dan blijven lezen. Ik beloonde mezelf met een Starbucks en ging lekker lezen.

Tussendoor moest ik nog wel even werken (bummer!) maar donderdagmiddag beloofde ik mezelf een vrije middag en heb letterlijk in één ruk door zitten lezen. Tijdens het lezen heb ik de tranen uit mijn kop gejankt, hardop zitten snorten van het lachen en ben ongeveer boos op elk personage geweest (haha nee, niet echt, maar het scheelde niet veel). Wat een achtbaan aan emoties ben ik door gegaan tijdens ‘Op gevoel’.

Maar één emotie overheerste tijdens het dichtslaan (nou ja, digitaal dichtslaan) van ‘Op gevoel’ en dat was: IK WIL DEZE SERIE NIET AFSLUITEN!! Ik wil meer. Niet alleen Ferdy en Abby, maar meer iedereen. Alle personages hebben zo’n rol in het gehele verhaal en Lisette Jonkman kan emoties zo geweldig goed omschrijven, heeft een briljante kennis van scheldwoorden en vieze grapjes (daar krijg je een plus voor van mij <3) en ik ben een beetje verliefd op haar schrijfstijl.

Nu weet ik dat Lisette heeel hard heeft gewerkt dit jaar en zal ik dus niet gillen: ‘WANNEER KOMT DE VOLGENDE?!?!’ maar stiekem kan ik echt niet wachten.

Eindoordeel

Wil je nog echt weten wat ik van dit boek vond? Haha! Nou, de beste uit de serie, een achtbaan aan emoties en OMG dit is geweldig. Yup. ‘Op gevoel’ van Lisette Jonkman kon gewoon echt niet beter.

Specificaties

Op gevoel by Lisette Jonkman
Series: Onbreekbaar #3
Published by Kobo Originals
Genres: Feelgood roman
ISBN: 7252120185430

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *