Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman (Onbreekbaar #2)

9200000099372233

Meer diepgang, maar DAMN IT DAT EINDE!!!

Synopsis

Het zou bij scharrelen blijven. Vrienden met benefits. Dat hadden ze zich allebei voorgenomen, maar Ferdi en Abby moeten toegeven dat ze tot over hun oren verliefd op elkaar zijn. Ferdi zou dat het liefst van de daken schreeuwen, maar Abby wil het een beetje onder de pet houden niet alleen vanwege haar snel ontluikende modellencarrière, maar ook vanwege haar gestoorde ex Tom. Toch wordt het in rap tempo serieuzer tussen hen, hoewel Abby zich blijft afvragen of ze wel toe is aan een nieuwe relatie. Net als zij zich wil overgeven aan haar gevoel, breekt Ferdi haar hart en staat ze er onverwacht helemaal alleen voor.

Ik las ‘Onbestemde liefde’ gelijk nadat ik ‘Buren with benefits‘ uit las. Eigenlijk had ik er maar beter even mee kunnen wachten, want het einde was zo hartverscheurend stom dat ik gelijk in deel drie door wilde. En dat was nog niet uit. Aaah!!!

Maar goed, het gaat hier over ‘Onbegrensde liefde’. Opnieuw is dit deel heerlijk om te lezen, de geweldige schrijfstijl van Lisette Jonkman is ook hier heel duidelijk aanwezig. Maar toch is dit deel wat serieuzer, de liefde tussen Ferdi en Abby wordt dieper, maar dat houdt ook in dat ze wat heftigere dingen meemaken. Dat maakt ‘Onbegrensde liefde’ voor mij wel een tikkie beter dan ‘Buren with benefits’.

Ferdi en Abby doen in dit deel ook weer lekker realistische dingen, die ik misschien ook wel zou doen (nou ja, tot op zekere hoogte). Ik heb weer hardop moeten lachen, maar ook was ik aan het einde van het verhaal boos en verdrietig. Waarom, dat moet je zelf maar gewoon gaan lezen, want dat ga ik hier niet verklappen.

Ik kan ook echt niet wachten om in deel drie te beginnen (als Bol.com eens eindelijk meewerkt en het boek in Kobo plus zet, waar ik al drie dagen op wacht, zucht) want ik wil echt weten hoe het verder gaat met Ferdi en Abby. Maar eigenlijk wil ik het ook weer uitstellen want dan is de serie voorbij en moet ik weer veel te lang (sorry Lisette!) wachten op een nieuw boek van Lisette Jonkman.

Eindoordeel

Neem een abonnement op Kobo plus en lees deze boeken als eerste. ‘Onbegrensde liefde’ heeft wat meer diepgang dan het vorige deel maar zit nog steeds vol met hysterische grappen.

Specificaties

Onbegrensde liefde by Lisette Jonkman
Series: Onbreekbaar #2
Published by Kobo Originals
Genres: Feelgood roman
ISBN: 7252100154395

One thought on “Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman (Onbreekbaar #2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *