Wrap up november 2018

November read 1

November was een goede leesmaand en dit komt geheel door een heerlijke zonvakantie! Ik las namelijk 18 boeken! Echt bizar veel. Ik vertel je kort wat ik ervan vond.

A darker shade of magic – V.E. Schwab

Love love love dit boek. Of nou eigenlijk, deze serie. Mijn volledige recensie lees je hier. 5 sterren.

The chocolate factory ghost – David O’Connell

Een superschattig jeugdboek, gevuld met chocola, mysterie en wat geesten. Deze las ik van de bieb en was echt zo’n leuk tussendoor boek. 4 sterren.

Fokking druk – Thijs Launspach

Zo onwijs nuttig en ik heb al gelijk wat tips van Thijs in de praktijk uitgevoerd. Mijn recensie lees je hier. 4 sterren.

Coraline – Neil Gaiman

Brrr, wat een creepy boek. Deze moest ik van mijn dude lezen en dat kwam ook eigenlijk wel goed uit. Ik was op zoek naar een kort verhaal zo voor mijn vakantie en las deze dan ook binnen een dag uit. 4 sterren.

November read 2

Poezen – Annemarieke Peters

Zo knuffelig en leuk dit boekje over katten en hun eigenaardigheden. Superleuk voor de feestdagen. Mijn recensie lees je hier. 4 sterren.

Buren with Benefits – Lisette Jonkman

Echt, ik hou van de boeken van Lisette Jonkman. Buren with benefits was lachen, gieren en misschien ook wel een beetje huilen. Heerlijk. Ik vloog er doorheen op vakantie. Mijn recensie staat al online. 4 sterren.

Onbegrensde liefde – Lisette Jonkman

Het vervolg, dat moest ik natuurlijk ook gelijk lezen. Opnieuw heerlijk, maar jezus wat een klote einde. Als je dit leest is het laatste deel uit, dus ben ik dat al aan het lezen. 4 sterren.

In de maneschijn – M.J. Arlidge

Elke keer zeg ik het: dit is de beste Arlidge tot nu toe. Maar wat is ie weer goed en wat heb ik zitten genieten. Meer lezen? Hier is mijn recensie. 4 sterren.

November read 3

Breng me terug – B.A. Paris

Ik vind de boeken van B.A. Paris altijd wel tof, er zit een ontwikkeling in die je nooit echt aan ziet komen. Dat was in dit boek iets minder, want ik had al vrij snel wel een vermoeden, maar wilde toch door blijven lezen. Daar had ik wel moeite mee, want het verhaal duurde me echt iets te lang. Jammer! 3 sterren.

Leer van Fred – Fred van Leer

Grappig, maar vooral het begin vond ik niet heel veel aan. Dat was echt meer leuk voor hem zelf. De rest was wel ok, maar niet heel geweldig. 3 sterren.

Huis te koop – Ruth Ware

Een kort verhaal van Ruth Ware die echt hele toffe thriller schrijft. Korte verhalen zijn lastig en ik vond de opbouw hier beter dan de ontknoping. Die kwam zo abrupt en daarna was het verhaal ook gelijk klaar. Meh. 2 sterren.

De deal – Elle Kennedy

Gieren. Net als bij de boeken van Lisette Jonkman heb ik bij De Deal echt keihard zitten lachen. Vooral bij het stukje over piemels kwam ik echt niet meer bij. Een echt liefdesverhaal dat gewoon realistisch is. Ik heb hier echt zo van genoten en wil echt meer van haar lezen. 4 sterren.

Uit huis met Jet – Jet van Nieuwkerk

Niet echt een leesboek, maar een kookboek met wat verhalen er tussendoor. Ik heb flink wat screenshots gemaakt want ondanks dat ik al tien jaar uit huis ben, staan er zeker lekkere en makkelijke recepten in. 3,5 ster.

A gathering of shadows – V.E. Schwab

Dit boek vond ik wat minder dan het vorige, maar oh wat is deze wereld toch geweldig. Ik kijk nu al uit om het derde en laatste deel te gaan lezen. Heerlijk! 4 sterren.

November read 4

Ik weet een geheim – Tess Gerritsen

Een heerlijk gruwelijke Tess Gerritsen, hoewel ik altijd weer even moeite heb om het boek van de tv-serie te scheiden. Ik vlieg altijd door haar boeken heen, dat was hier ook zeker het geval. Love it! 4 sterren.

Het EOS-project – Mirjam Mous

Het eerste boek dat ik van Mirjam Mous las. Het begint spannend maar dan kakt het wel een beetje in. Het einde vond ik ook een beetje meh, maar op zich had Mirjam Mous er een goed geheel van gemaakt. 3 sterren.

Bestemd voor mij – Chantal van Gastel

Ik las ‘Bestemd voor mij echt op de laatste dag van november uit, dus kon ie nog mooi mee met deze wrap up. Het begin ervan vond ik echt even lastig. Ik vond het verhaal vrij negatief en dat duurde naar mijn gevoel best wel even. Maar achteraf snap ik dit wel en het einde vond ik echt heel mooi en heb ik wel even zitten huilen. 4 sterren.

Nou, dat waren ze, de boeken die ik in november las. Wat heb jij gelezen in november?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *