Library haul november 2018

IMG_20181105_102033_274

Ik laat je vandaag zien wat ik bij de bieb heb geleend de afgelopen maand.

Nou, vanwege mijn vakantie was het niet veel en ik moet zeggen dat twee van de drie boeken ongelezen terug gaan!

The chocolate factory ghost – David O’Connell

Deze vond ik bij de kinderboeken. Het is een soort combinatie van Ghost Busters, een speurtocht en Charlie and the Chocolate Factory. Heerlijk om zo tussendoor te lezen en omdat het een kinderboek is, vlieg je er ook zo doorheen. Het einde is zeker niet wat je ervan verwacht! 4 sterren.

Op dood spoor – Ruben Poppelaars

Dit was niet het juiste boek op het juiste moment. Ik had door mijn vakantie weinig zin en tijd om iets heel informatiefs te lezen en heb dit boek niet eens aangeraakt. Deze gaat dus ongelezen terug.

Sporen van misdaad – Val McDermit

Ik ben hier in begonnen omdat dit boek werd aangeraden door veel bronnen als je meer wilt weten over forensisch onderzoek. Het combineert echte misdaden met forensisch onderzoek. Op zich een prima boek, maar het voelde wat rommelig en chaotisch aan. Niet echt wat ik ervan verwacht had.

Nou, een korte maar krachtige library haul deze maand. Ik had afgelopen week nog naar de bibliotheek willen gaan maar vanwege mijn rugpijn lukte dat helaas niet. Hopelijk haal ik de volgende keer wat betere boeken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *