Poezen – handleiding voor bazen – Annemarieke Piers

IMG_20181110_145823

Een superleuk (en zacht) boekje voor iedere poezenbaas.

Synopsis

Als je denkt dat je alles van poezen afweet, dan heb je het waarschijnlijk mis. Katten houden veel verborgen voor mensen. Tenminste, dat denken ze. Maar nu is er dit boek! Het is afgelopen met mysterieuze en ondoorgrondelijke poezen. Als je dit boek uithebt, weet je wat je poes wil zeggen als ze haar staart in een krul houdt. En hoe belangrijk samen spelen met je kat is. In dit boek alles wat een poezenbaas weten moet: van een workshop katten aaien en kattentaal tot de kat gelukkig maken. Inclusief interviews met Sylvia Witteman en Jet Boeke.

Mijn mening

Ik ben echt gek op boekjes over katten en hoewel er vaak over dezelfde informatie gesproken wordt, heb ik ondertussen een behoorlijke verzameling aangelegd. Elk poezenboek is weer net even wat anders en ik vind het heerlijk om er zo af en toe eens doorheen te bladeren. Zo ook ‘Poezen – handleiding voor bazen’ van Annemarieke Piers.

Op de voorkant (en een stukje op de achterkant) van het boekje zit wat vilt geplakt, waardoor het net even wat specialer aanvoelt (en lekker is om te aaien – ja, dat doe ik echt!). Het boek is daarnaast aangevuld met foto’s van o.a. bloggers zoals Zilverblauw en MaandagDaandag.

Sommige dingen in ‘Poezen’ wist ik nog niet, zoals als een kat naar je knipoogt hij zich veilig bij je voelt. Er staat ook een stuk in over de staart, maar dus ook over de ogen, het gedrag van een kat, hoe je ‘m bezig kunt houden, noem maar op.

Het boek is niet alleen leuk voor poezenbazen, maar helemaal leuk als cadeau voor iemand die net zijn/haar eerste kat heeft genomen, want er staat ook echt nuttige informatie in. Daarnaast is het aangevuld met een hele hoop foto’s en leuke doodles.

Eindoordeel

‘Poezen – handleiding voor bazen’ van Annemarieke Piers is een heel leuk cadeauboekje voor alle poezenbazen met en zonder ervaring. Ideaal voor de feestdagen dus!

Specificaties

Poezen - handleiding voor bazen by Annemarieke Piers
Published by Uitgeverij Snor
Genres: Lifestyle
Pages: 128
ISBN: 9789463140492

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *