Boekentips voor de feestdagen

birthday-box-gift-157879

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent verlanglijstjes maken! Misschien heb jij je verlanglijstje al klaar, misschien ook niet. Ik geef je vandaag mijn boekentips!

Thriller

Ik ben een groot fan van thrillers en daar kun je op mijn blog genoeg van vinden. De Helen Grace serie van M.J. Arlidge is daar echt mijn favoriet in. Makkelijk leesbaar, je vliegt er doorheen en alle boeken hebben wel een verrassend element. Genieten!

Fantasy

Mijn huidige favoriet op het moment is toch echt wel ‘A darker shade of magic‘ van V.E. Schwab. Ik heb gisteren het vervolg uitgelezen en oh dat was zo genieten!

Heb je ‘m nog niet gelezen, dan is ook ‘A court of thorns and roses‘ een aanrader.

Cat lovers

Ik heb al eerder mijn recensie van ‘Crazy cat lady-boek‘ gedeeld, maar erna las ik ‘Poezenbazen’ (waarvan mijn recensie van de week verschijnt) die net zo leuk is. Beiden zijn leuke cadeautjes waar kattenliefhebbers zeker blij mee zullen zijn!

Stresskippen

Ik blijf ‘m maar aanraden: ‘Fokking druk‘ van Thijs Launspach. Een van mijn huidige favoriete boeken over burnouts en het voorkomen ervan. Een aanrader voor iedereen, niet alleen als je last van stress hebt.

Iedereen en hun moeder

Wil je een klein cadeau geven, dan is ‘Damn honey‘ echt mijn aanrader. Die moet iedereen gelezen hebben, dus vriend of vriendin, je oma of opa, geef ‘m aan iedereen!

Als je iets bij Bol.com wilt kopen, of het nou mijn boekentips zijn of niet, klik dan zeker op een van de links hieronder. Ook als je iets anders koopt via deze links, krijg ik een kleine commissie. Dat helpt mij om bijvoorbeeld mijn site te hosten. Dank je wel alvast!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *