Niets te vrezen – Karen Rose

IMG_20181027_101044_492

Opnieuw een fijne combinatie van romantiek en spanning.

Synopsis

Dana runt in Chicago een opvanghuis voor vrouwen. Wanneer ze onderdak biedt aan Sue kan ze niet vermoeden welk onheil ze binnenhaalt. Sue is net vrijgekomen en vastbesloten wraak te nemen op iedereen die verantwoordelijk is voor haar gevangenisstraf. Het ontvoeren van een 11-jarige jongen is daarin nog maar de eerste stap.
Dana krijgt steeds meer achterdocht bij Sue’s verhaal en zodra er in haar buurt gruwelijke moorden worden gepleegd, weet Dana dat dit nog slechts het begin is…

Mijn mening

Als je me wat langer volgt, weet je dat ik de boeken van Karen Rose echt heerlijk vind. De combinatie van spanning en romantiek is zo goed gedaan dat het een hele fijne mix is. Dat is bij ‘Niets te vrezen’ ook zeker zo.

In dit boek weet je al dat Dana en Sue elkaar gaan ontmoeten, maar je weet niet wat er verder gaat gebeuren. Het boek lees je vanuit verschillende perspectieven, die uiteindelijk allemaal bij elkaar komen. Dat maakt het boek interessant en zo leer je de hoofdpersonen ook goed kennen.

Toen ik dit boek ontving, was ik eigenlijk best verbaasd, want dit boek heeft ‘maar’ 448 pagina’s, wat voor Karen Rose best weinig is. Normaal schrijft ze flinke pillen. Dat was dan zeker een voordeel, want ik las dit boek in drie dagen uit, wat best een record is voor de Karen Rose boeken. Ondanks dat het boek wat minder pagina’s als normaal heeft, blijft het verhaal spannend en intrigerend.

Dana is een boeiende hoofdpersoon en ik was ook benieuwd hoe het met haar zou aflopen. Natuurlijk kun je dat wel een beetje inschatten, maar Karen Rose weet dat toch altijd boeiend te verwoorden. Haar schrijfstijl is heel makkelijk en ondanks dat er best wel wat heftige dingen gebeuren, is het niet al te gruwelijk.

Eindoordeel

‘Niets te vrezen’ van Karen Rose is opnieuw een hele fijne thriller, met boeiende hoofdpersonen en een spannende verhaallijn.

Specificaties

Niets te vrezen by Karen Rose
Translator: Hans Verbeek
Published by De Fontein
Genres: Thriller
Pages: 448
ISBN: 9789026143700

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5be163c400e75_selected-products” products=”9200000095274224,9200000095310683,9200000095300839″ name=”niets te vrezen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”3″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *