Crazy cat lady-boek – Elke van Huffel & Niet nu Laura

IMG_20181029_110816_088

Een musthave voor elke cat lady (of cat man).

Synopsis

Doe jij je weleens tegoed aan een kattenfilmpje op YouTube – of honderd? Nestel je je het liefst met een latte macchiato in je favoriete kattencafé? Heb je… een Instagramaccount voor je kat? Proficiat en welkom in de club van de Crazy Cat Ladies! Met het Crazy Cat Lady-boek leer je je favoriete huistijger nog beter kennen. Maak leuke kattenspullen, voer samen met je huisdier knotsgekke opdrachten uit, bewaar de mooiste herinneringen en duik in de wondere wereld van het meest mysterieuze dier ter wereld. Iedereen met een kat heeft recht op minstens één Crazy Cat Lady-boek!

crazy cat lady

Mijn mening

Als crazy cat lady werd ik heel enthousiast toen ik dit boek zag! De cover is om verliefd op te worden, de tekeningen van Niet nu Laura zijn te cute en het boek is gevuld met leuke kattenweetjes en tips. Ook staan er een aantal DIY’s in, leer je over hoe de kat een huisdier is geworden en deelt Elke van Huffel de leukste kattenfilmpjes van YouTube.

Ben je een cat lady of ken je er een, dan is dit boek echt een musthave. Ik herkende veel van mijn eigen kattenkind in het boek, maar ben ook erg enthousiast over de DIY’s die erin staan (vooral het huis van een kartonnen doos wil ik maken!). Wat mij betreft hadden de invullijstjes en informatie niet per se gehoeven, dat vond ik eigenlijk het minst leuke van het boek.

Maar de tekeningen, die vond ik denk ik wel het leukste van het hele boek. Wat heb ik genoten van de tekenkunst van Niet nu Laura! Ze weet goed de typische kattendingetjes in haar tekeningen te vatten, heel grappig om te zien.

IMG_20181026_163532

Als bonus deel ik hier ook nog even een selfie met Jamie, want die kan niet ontbreken als je een crazy cat lady bent ;) En het lijstje met de 15 signalen dat je een cat lady bent was misschien ook wel iets te herkenbaar, haha!

Eindoordeel

Het ‘Crazy cat lady-boek’ van Elke van Huffel, met tekeningen van Niet nu Laura is een musthave voor elke cat lady. Leuk om te geven en helemaal leuk om te krijgen.

Specificaties

Crazy cat lady-boek by Elke van Huffel, Niet nu Laura
Published by Van Halewyck
Genres: Lifestyle
Pages: 160
ISBN: 9789461319081

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *