Alleen maar jij – Mia Sheridan

IMG_20180807_105139_003

Een wat zoetsappig begin, maar een prachtig einde.

Synopsis

Crystal weet nu hoe ze het leven moet aanpakken. Liefde brengt pijn met zich mee, dus het is beter om niet lief te hebben. Daarom bouwt ze een muur om haar hart en houdt ze afstand van alle mannen.

Maar dan komt Gabriel haar leven binnen. Ondanks zijn donkere verleden is hij duidelijk een goede man. En hoewel Crystal weet wat ze hiermee riskeert, voelt ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken. Ze wordt gedwongen om al haar overtuigingen te herzien – of zou ze nog terug kunnen naar haar veilige fort, nu ze de liefde heeft leren kennen?

Mijn mening

Op de cover van ‘Alleen maar jij’ stond ‘Voor liefhebbers van Colleen Hoover’ en dat was wat me aantrok aan dit boek. Ik ben gek op de boeken van Colleen Hoover dus ik was ook heel benieuwd naar dit boek.

Het begin vond ik vooral heel zoetsappig, wat over the top, Amerikaans (ik kan het niet anders uitleggen). Gabriel is niet mijn meest favoriete persoon, hij was me iets te positief en dat speelde vooral heel erg mee in het worstelen door het begin van het boek.

Toch was ik benieuwd hoe het verder zou lopen, omdat je al vrij snel weet dat Gabriel en Crystal een aantrekkingskracht tot elkaar hebben. Dus ik wilde vooral weten wat Mia Sheridan met de rest van het boek zou doen.

En dat is precies waar ik tranen met tuiten heb gehuild, haha. Want Mia Sheridan heeft daar een heel mooi stuk van gemaakt, heel origineel ook. Ik vond het tof dat er zo’n element in zat, zonder alles te verklappen. Dat maakte voor mij het wat saaie begin behoorlijk goed. Crystal als personage was in het begin vrij stereotype maar aan het eind was mijn mening over haar compleet veranderd.

Eindoordeel

Wat begon als een beetje stereotype verhaal, werd uiteindelijk aan het eind een heel tof en origineel verhaal. Mia Sheridan heeft een fijne schrijfstijl en ik kijk uit naar haar andere boeken!

Specificaties

Alleen maar jij by Mia Sheridan
Published by Zomer & Keuning
Genres: New Adult
Pages: 400
ISBN: 9789401914215

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5b6d3e66569ab_selected-products” products=”9200000092730232,9200000091493972″ name=”alleen maar jij” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *