Buitenspel gezet – Kyra Rutgers

IMG_20180703_110615_166

Een luchtige zomerroman over voetbalvrouwen.

Synopsis

Ze volgt haar man blindelings, maar heeft hij wel oog voor haar? In “Buitenspel gezet’ van Kyra Rutgers verhuist Olivia met haar man, trainer/coach Jay, mee naar Cyprus. Daar raakt ze bevriend met drie voetbalvrouwen. Ogenschijnlijk lijken zij te genieten van de glitter en glamour die hun luxeleven met zich meebrengt, maar Olivia realiseert zich steeds meer dat ze is terechtgekomen in een schijnwereld. Donkere dagen getekend door relatiedrama’s, verboden romances en schandalen breken aan.

Mijn mening

‘Buitenspel gezet’ van Kyra Rutgers is zo’n heerlijke zomerroman, helemaal als je de serie Voetbalvrouwen kent. Het verhaal doet me daar heel erg aan denken. Omdat Kyra Rutgers zelf voetbalvrouw is (geweest), merk je dat zij het wereldje goed kent. Het leven van Olivia zal dan ook zeker wel wat autobiografisch hebben.

Het verhaal zit prima in elkaar, hoewel het zeker wat voorspelbaar is. Maar dat maakt in dit geval niks uit, de schrijfstijl van Kyra Rutgers is meeslepend, boeiend en makkelijk leesbaar. Dat zorgt ervoor dat je het boek dan ook binnen no time uit hebt. Het is zeker niet zo dat het verhaal saai is, want dat is het zeker niet.

Maar, stereotypisch is het wel een beetje, de relatiedrama’s en romances die iedereen in dit verhaal heeft, is precies waar de voetbalwereld wel om bekend staat. Ik had daar zeker wel een origineel element verwacht, maar helaas was dat niet het geval. Ondanks de stereotypetjes waren de personages wel fijn en kwamen goed tot leven in ‘Buitenspel gezet’.

Heb je nog ruimte over in je koffer? Dan kan ik je ‘Buitenspel gezet’ zeker aanraden. Ik heb me zeker een dagje op het balkon vermaakt met het lezen van dit boek. Er zit precies genoeg van alles in om het vermakelijk genoeg te houden, maar het is geen verhaal waar je heel erg je hoofd bij moet houden. Kortom, ideaal voor op vakantie.

Eindoordeel

‘Buitenspel gezet’ van Kyra Rutgers is een heerlijke zomerroman met intriges, drama en relatieproblemen. Het leest heerlijk weg en er zit genoeg van alles in om je te vermaken.

Specificaties

Buitenspel gezet by Kyra Rutgers
Published by Zomer & Keuning
Genres: Feelgood roman
Pages: 240
ISBN: 9789401913546

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5b4a3c81adfff_selected-products” products=”9200000091493970,9200000092730314″ name=”buitenspel gezet” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *