Terug naar Villa Rosa – Nicky Pellegrino

9200000091613650

Een heerlijke zomerroman om bij weg te dromen.

Synopsis

Als de vrouw voor wie Stella 25 jaar lang heeft gewerkt plotseling overlijdt, ontdekt ze dat zonder haar werk weinig heeft dat haar in Londen houdt. Ze gaat een huizenruil aan met een Italiaanse man, die zijn villa in de zon voor een paar maanden aanbiedt.

Terwijl Stella geniet van het heerlijke eten en de Italiaanse gastvrijheid, wordt ze steeds nieuwsgieriger naar de eigenaar van deze Villa Rosa. Maar kun je wel een goed beeld van iemand krijgen alleen door zijn spullen?

Mijn mening

Toen ik de titel zag, had ik al een vermoeden dat ‘Terug naar Villa Rosa’ een boek voor mij zou zijn. En dat was zeker ook zo. Ondanks dat ik weinig gemeen heb met de hoofdpersoon, Stella, die in de veertig is, alleenstaand en in Londen wonend, vond ik haar een fijn persoon. Maar ik moet ook zeggen dat ik wel een beetje jaloers op haar was ;)Want wie wil er nou niet een paar weken in een mooie villa in Italie doorbrengen? Ik zeker weten wel!

Maar dat ik jaloers was, doet niks af aan het verhaal. Nicky Pellegrino heeft een hele fijne schrijfstijl, ideaal voor dit genre. Je vliegt door het boek heen, zo makkelijk leest het weg. Daarnaast was ik net als Stella heel erg benieuwd naar de eigenaar van de villa.

Ondanks dat het verhaal wat leuke wendingen heeft, kwam het einde totaal niet als een verrassing. Dat maakte voor mij niet zo heel erg uit, want ik vond het een fijn boek om te lezen. Ik werd er vrolijk van en las het uit op mooie zaterdagmiddag, dus dat werkte zeker mee in de sfeer.

Eindoordeel

‘Terug naar Villa Rosa’ van Nicky Pellegrino is een zomerroman waar je doorheen vliegt. Je waant je in Italie en het verhaal leest lekker weg. Heerlijk voor op vakantie dus!

Specificaties

Terug naar Villa Rosa by Nicky Pellegrino
Translator: Jolanda te Lindert
Published by De Fontein
Genres: Roman
Pages: 336
ISBN: 9789026145490

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5b3a64c5b264b_selected-products” products=”9200000091613650,9200000091585230″ name=”terug naar villa rosa” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *