Mijn afgelopen week #20

IMG_20180603_085711_781

Ik was vorige week een weekje thuis aan het werk, ging een dagje naar Neeltje Jans en een dagje naar Blijdorp. Veel foto’s dus!

Maandag en dinsdag

Deze dagen werkte ik thuis. Dinsdag ging ik weer eens sporten en poeh, dat hakte er behoorlijk in. Het was wel echt weer lekker dus ik hoop dat ik dit ritme weer vast kan houden. Ik pakte ook mijn rust en las ‘Koud bloed’ van Tess Gerritsen uit. Gelukkig had ik wat meer leestijd deze week, ik heb het echt gemist!

‘Koud bloed’ was echt een bizar verhaal, niet heel spannend maar wel zo’n verhaal waarbij de kriebels over je rug lopen, brrr.

Love

Woensdag

Zoals gezegd ging ik woensdag met mijn ouders naar Neeltje Jans. Dit deltapark staat grotendeels in het teken van de deltawerken die na de watersnoodramp van 1953 gebouwd zijn. Daarnaast vind je in het park ook nog een waterpark, een zeehonden- en zeeleeuwenshow, je kunt er een rondvaart maken en er zijn wat tentoonstellingen.

Om heel eerlijk te zijn vond ik het leuk om de deltawerken te fotograferen, maar het park zelf vond ik te duur, een gekke combinatie en sommige dingen niet echt passen in het hele concept. Niet per se iets wat je gedaan moet hebben, maar wel aardig om een dagje door te brengen.

Wil je meer van mijn foto’s zien, kun je die hier bekijken.

Donderdag en vrijdag

Ik werkte weer thuis, werkte flink wat dingen van mijn to do lijst af en las ‘Het einde van de eenzaamheid’ van Benedict Wells uit. Wat een prachtboek zeg! Ik had dit al sinds december op mijn TBR liggen en las het deze week eindelijk uit. Ik had echt iets heel anders verwacht en zag er daarom een beetje tegenop, maar het was echt heel goed. Aanrader dus!

Prairiehond 3

Zaterdag

We besloten zaterdag naar Blijdorp te gaan. We hebben een jaarabonnement (geweldige aankoop!) dus is de verleiding groot om lekker vaak te gaan. Het was er nog niet eerder van gekomen, dus ik keek er weer erg naar uit. Het was heel bijzonder om zo de prairiehondjes van dichtbij te zien. Daarnaast waren de giraffen ook erg nieuwsgierig, wat ook heel leuk was om te fotograferen. Wil je al mijn Blijdorp foto’s zien, klik dan hier.

IMG_20180610_132707_946

Zondag

Zondag was onze relaxdag. We sliepen uit (eindelijk weer eens!), ik keek The Zodiac Killer op Ziggo af (teleurstellend einde zeg..), keek YouTube video’s en las op het balkon. Ik kreeg vrijdag de nieuwe Karin Slaughter binnen en daar moest ik natuurlijk gelijk in beginnen. Ik heb ‘m nog niet uit maar vind ‘m tot nu toe heel erg tof.

Dat was mijn week! Heel erg leuk dus en ook lekker om even een weekje vrij te hebben. Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *