Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh

9200000091698738

Een bizar liefdesverhaal met een misschien nog wel gekker einde.

Synopsis

Stel je voor dat je een man ontmoet, een geweldige man, en zeven dagen met hem doorbrengt. Aan het einde van deze week ben je er zeker van: dit is hem, de Grote Liefde. En hij denkt hetzelfde. Er is geen twijfel mogelijk.

Dan gaat hij op reis en belooft je dat hij zal bellen, nog vanaf het vliegveld. Maar hij belt niet. Hij laat niets horen. Je vrienden zeggen dat je hem moet vergeten, maar je weet dat ze ongelijk hebben. Er moet iets gebeurd zijn, er moet een reden zijn voor zijn stilte, voor zijn verdwijning.

En stel je nu eens voor dat je gelijk hebt. Er is een reden, maar die kun je niet veranderen. Want die reden, dat ben jijā€¦

Mijn mening

‘Zeven perfecte dagen’ klinkt vanaf het begin al intrigerend. Want wat is er tussen Eddie en Sarah gebeurd? Komen ze nog bij elkaar? En wat is er met Sarah in het verleden gebeurd?

Dat zijn vragen die tijdens het lezen de grootste rol spelen. Rosie Walsh maakt je vanaf het begin als nieuwsgierig naar de afloop van dit verhaal. Het begint als een roman, bijna lief en schattig en je wisselt als lezer steeds tussen het heden en het verleden.

Zo onthult Rosie Walsh heel langzaam het verhaal, niet alleen van wat er tussen Eddie en Sarah gebeurd is, maar ook wat er in hun jeugd gebeurd is. Dat maakt het boeiend, bijna thrillerachtig. Het einde is heel erg verrassend, iets wat ik zeker niet aan had zien komen. Je denkt namelijk tijdens het lezen dat je heel duidelijk weet wat er aan de hand is, maar dan komt er een grote verrassing en blijkt het heel anders in elkaar te zitten.

Rosie Walsh heeft het verhaal echt heel goed in elkaar gezet. ‘Zeven perfecte dagen’ is niet alleen een liefdesverhaal, maar ook bijna een thriller, ontroerend en heel erg verrassend. Ik heb dan ook met volle teugen van dit boek genoten.

Eindoordeel

‘Zeven perfecte dagen’ van Rosie Walsh is een bijna thrillerachtig liefdesverhaal, dat op momenten ontroerd en een heel verrassend einde heeft.

Specificaties

Zeven perfecte dagen by Rosie Walsh
Translator: Anne Jongeling
Published by Boekerij
Genres: Roman
Pages: 336
ISBN: 9789022582398

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_5b11002be1124_selected-products” products=”9200000091698738″ name=”zeven perfecte dagen” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

One thought on “Zeven perfecte dagen – Rosie Walsh

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *