Mijn afgelopen week #19

IMG_20180521_092653_277

Vorige week was een bijzondere week. Als ik erop terug kijk, voelt het als een kutweek, maar eigenlijk was er maar één kutdag.

Maandag was het Pinksteren en om heel eerlijk te zijn, heb ik geen idee wat ik gedaan heb. Ik ben wat creatief bezig geweest, zoals met wat je hierboven ziet, maar verder.. Geen flauw idee.

Dinsdag kreeg ik eindelijk de bevestiging dat ik per 1 juli gedeeltelijk werkloos ben. Dat vind ik echt behoorlijk klote, maar probeer ik grotendeels ook te zien als een kans om mijn droom – vertalen en met teksten bezig zijn – achterna te gaan. Maar ik ga de zekerheid van een vast inkomen en wat regelmaat en leuke collega’s echt wel missen. En 1 juli is echt al zo dichtbij!

Woensdag lunchte ik weer bij mijn ouders en werkte ik de rest van de dag thuis. Donderdag had ik een baaldag. Ik besloot een vrije dag te nemen, mijn rotgevoel over me heen te laten gaan. En ik weet van mezelf dat dit veel beter helpt dan tegen het rotgevoel vechten. Ik voelde me vrijdag dan ook een stuk beter, ik was productief en had zin om aan de slag te gaan. Wel een beetje jammer dat ik aan het eind van de middag zo’n hoofdpijn kreeg dat ik niets meer wilde doen. Zelfs een pijnstiller hielp niet!

IMG_20180525_113423_300

Wat wel heel erg leuk was aan de vrijdag, was dat ik in de krant stond! In het Nederlands Dagblad, met een kort interview over het boek ‘Verlangen naar verbinding‘ van Brené Brown. Heel leuk en het hele stuk is echt een behoorlijk stuk groter dan ik had verwacht. Je kunt het begin van het artikel hier lezen, daar staat ook een link naar het Blendle artikel.

IMG_20180527_101439_921

Het weekend had ik het, net als heel Nederland, bloedheet. Zaterdag bracht ik bij mijn schoonouders door in de tuin, zondag wilde ik op het balkon lezen. Dat heb ik ook wel even gedaan, maar echt lekker was het niet!

Maandag heb ik weer gewerkt – eerst thuis en daarna op locatie. Dat was mijn week alweer!

Gelezen

Ik las serieus maar één boek: ‘Children of Blood and Bone’ van Tomi Adeyemi. Ik vond het echt een heel tof boek, maar ik kwam er maar slecht doorheen. Het was misschien ook niet de beste week om te lezen, maar goed. Ik ben wel begonnen in ‘Paper Ghosts’ van Julia Heaberlin (de auteur van Black Eyed Susans) en OMG, die is tof! Er zit een hele creepy sfeer in het hele verhaal en het leest daarom ook heel fijn. Ik ben benieuwd hoe het zal aflopen.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *