Mijn afgelopen week #18

IMG_20180517_122853_932

Ik blijf het maar herhalen, maar ook deze week was ik vrij druk. Ik had gelukkig ook tijd om andere dingen te doen en eindelijk wat achterstanden in te halen.

Het uitzicht wat je hierboven ziet, was van mijn werkplek van dinsdag. Normaalgesproken zitten de luiken dicht, maar gelukkig had ik deze keer eens een mooi uitzicht. Toch blijft het wel eng om zo hoog in een gebouw te zitten hoor!

Woensdag en donderdag werkte ik thuis en op locatie, maar ik was uiteindelijk lekker productief bezig. Woensdag ging ik lunchen bij mijn ouders met een heerlijk uitgebreide lunch. Ondanks dat ik thuiswerken soms behoorlijk eenzaam vind, is het ook wel lekker dat je dit soort dingen gewoon kunt doen.

Vrijdag was ik al om 10.30 uur klaar met werken, wat een heerlijk gevoel is dat. Ik ging naar de verjaardag van mijn tante, haalde mijn zonnebril op en las de rest van de dag lekker op de bank.

IMG_20180520_092316_913

Zaterdag keek ik, net als zovelen, de Royal wedding van Harry en Meghan. Ik zat al om 10.00 uur tv te kijken en hield daar pas om half drie mee op. Oeps! Daarna las ik nog wat en maakte ik zelf flatbread. Het eerste recept werkte niet helemaal goed, dus dat kon ik weggooien. Gelukkig had ik nog een ander recept gevonden en dat lukte gelukkig wel.

Zondag moest mijn dude vroeg op, hij moest werken. Wat een half uur zou duren, duurde uiteindelijk 2 uur, dus ik lag ondertussen lekker met Jamie in bed. Supergenieten!

IMG_20180521_092653_277

Ik bracht de rest van de dag lezend en duttend door. Ik deed nog wat creatieve dingen, zoals de spread die je hierboven ziet. Ik vind het echt leuk om dit soort dingen te doen, maar doe ze veel te weinig.

Maandag bracht ik lezend en bloggend door. Ik vind het heerlijk zo’n lang weekend, maar heb ook snel weer zin om aan het werk te gaan.

Gelezen boeken

Ik las maar liefst drie boeken deze week, dat is al even niet gebeurd! Ik las ‘Hebzucht’ van Scott Bergstrom uit, waarna ik in ‘Kijk niet terug’ van Nora Roberts begon. Daarna las ik nog ‘Zeven perfecte dagen’ van Rosie Walsh uit. Het is nu maandagochtend als ik dit schrijf en ik ga ervan uit dat ik vandaag ‘Verstrengelde vleugels’ van Vanessa Gerrits uit zal lezen. Verder heb ik het boek ‘Kattenstreken’ van Sebastien Perez binnengekregen, wat een prentenboek is, dus dat zal ik vanmiddag nog wel uitlezen.

IMG_20180516_103022_534

Ontvangen boeken

Naast ‘Kattenstreken’ ontving ik ook de drie boeken hierboven van uitgeverij Boekerij. Wat een verwennerij en aangezien het allemaal thrillers zijn, kijk ik er naar uit om ze te gaan lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *