Mijn afgelopen week #17

IMG_20180507_083651

Afgelopen week had ik een combinatie van op locatie en thuis werken en was ik een paar dagen weg.

Thuiswerken is leuk, lekker in je pyama of yogalegging op de bank werken, maar soms, als ik achter mijn bureau zit, is het niet zo leuk. Jamie is heel aanhankelijk en doet gewoon lekker waar ie zin in heeft. Hij ligt dus regelmatig op mijn papieren of op mijn arm. Heel fijn werken zo!

IMG_20180512_095613_971

Vorige week had ik een bestelling bij Annprints gedaan en ik kon natuurlijk niet wachten om mijn planning te maken. Woensdag nam ik hier lekker de tijd voor en zo ziet deze week er dus uit, voor ik er iets heb ingeschreven. Zo leuk! Ik gebruik een Bulletplanner van Scribbles That Matter en ik ben verliefd. Het is een combinatie van een gewone planner en een bullet journal en werkt heel goed voor mij.

IMG_20180511_144644_992

Donderdag was het natuurlijk Hemelvaart en gingen mijn dude en ik naar het huis van mijn tante. Zij woont vlakbij de Duitse grens dus dat was een mooi excuus om daar flink te shoppen. Hier zie je een klein deel van mijn beautyaankopen. We kwamen thuis met vier boodschappentassen vol met eten en beautyproducten, haha. We kunnen weer even vooruit dus.

Van lezen kwam niet zo heel veel. Ik raak ongeveer altijd in de stress als ik weg ga, want wat moet ik meenemen. Ik had deze keer twee fysieke boeken bij me en mijn tablet met Kindle en Kobo app erop. Het ene boek, ‘Onhoudbaar’ van Lincoln Barclay las ik in de auto op de heenweg al uit. Daarna begon ik in ‘Hebzucht’ van Scott Bergstrom. Beide hele spannende boeken, maar ook beiden heel verschillend. Dat was het enige dat ik las afgelopen week. Ik ontving afgelopen week geen nieuwe boeken en ik kocht ook niks!

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *