Mijn afgelopen week #16

IMG_20180502_103917_867

Het was een rare week vorige week, met twee vrije dagen en veel thuiswerken.

Maandag was een hele productieve dag, ik deed veel maar eindigde de dag met rugpijn. Veel rugpijn. Dinsdag ging ik toch al sporten bij de fysiotherapeut dus ik vroeg hem om advies. Gelijk een afspraak maken was zijn advies. Dinsdag deed ik daarom weinig, ik had geen energie om achter m’n bureau te werken dus dat deed ik op de bank!

Woensdag ging ik met mijn moeder naar de markt, heel gezellig en een lekker broodje zalm gegeten dus ook lekker. Maar helaas, aan het einde van onze wandeling had ik weer heel erg last van mijn rug. Gelukkig ging ik aan het eind van de dag naar de fysio. Vandaag kreeg ik ook nog de nieuwe Nora Roberts binnen, ik ben heel benieuwd want ik heb nog nooit een boek van haar gelezen.

Shoplog planner stickers

Donderdag moesten we naar de tandarts en ik heb echt flinke angst, dus ik zat niet zo lekker in mijn vel. Gelukkig was ik zo klaar en was er niets aan de hand. Wat een opluchting! Mijn dude was vrij dus hij speelde games op de bank en ik zat naast hem te lezen.

Deze week ontving ik ook heel veel planner stickers. Ik had een bestelling bij Studio Stationery, Moonlume en Annprints geplaatst. Ik was echt mega blij met alles wat ik heb besteld, hoewel ik nu echt wel genoeg heb, hahaha.

IMG_20180504_141304_168

Vrijdag gingen we naar de Aziatische supermarkt en ondanks dat we weinig nodig hadden, namen we weer veel te veel mee. Vooral de snackafdeling is verschrikkelijk, haha. Ik trakteerde mezelf op een Starbucks op de terugweg, heerlijk!

Het weekend deed ik niet veel meer dan werken, lezen en tv kijken. Wel in het zonnetje natuurlijk!

Gelezen boeken

Ik las drie boeken deze week: Door het oog van de naald van Ken Follet, The one memory of Flora Banks van Emily Barr en Een fatale vergissing van Esther Vermeulen. Alledrie boeken die op zich wel ok waren, maar geen pareltjes. Ik ben zondagavond begonnen in Onhoudbaar van Lincoln Barclay, ik ben benieuwd hoe ik die ga vinden.

Wat las jij deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *