Mijn afgelopen week #15

IMG_20180424_180443_334

Ik had deze week een beetje een blegh-week, helaas!

Maandag begon goed, ik had een heel fijn toekomstgesprek en hopelijk komt daar meer positiefs uit. Daarna ging ik lunchen met een oud-collega. Een lunchafspraak die uiteindelijk ruim drie uur duurde! Ik maakte geen foto’s want ik heb mijn telefoon niet aangeraakt, zoveel hebben we zitten kletsen!

Dinsdag ging ik naar de huisarts, ik kreeg last van mijn neusspray en heb nu tabletten tegen huisstofmijtallergie gekregen. Helaas werd ik daar heel moe van en daar heb ik echt de hele week last van gehad! Toen ik terugkwam ben ik serieus tien minuten bezig geweest om een brievenbuspakje uit de bus te krijgen. De postbode had deze zo in de brievenbus gepropt (onze brievenbus is eigenlijk net te klein) dat ik ‘m er echt bijna niet uit kreeg! Uiteindelijk lukte het en had ik het nieuwe boek van Karin Fossum ontvangen van uitgeverij Marmer! Heel mooi met turqoise glinsterende folie op de cover.

IMG_20180428_095829_518

Woensdag moest ik werken en was ik echt helemaal kapot van de medicijnen en deed ik dus verder weinig. Ik las wel ‘De krijtman’ uit (ugh). Donderdag was ik vrij en bracht ik de ochtend bij mijn ouders door, ’s middags deed ik niet veel. ’s Avonds gingen we boodschappen doen, maar eerst een pakje ophalen. Het was de thriller ‘Het perfecte leven van mevrouw Parrish’ die ik van HarperCollins ontving.

IMG_20180427_101729_636

Vrijdag en zaterdag deed ik weinig behalve lezen, die medicatie was echt zwaarder dan ik had ingeschat. Gelukkig voel ik me wel elke dag iets beter. Vrijdag lees ik mijn eerste Armentrout uit: The problem with forever, waarvan de Nederlandse vertaling net uit is als ik het goed heb. Ik lees zaterdag ‘Het perfecte leven van mevrouw Parrish’uit.

Zondag breng ik de ochtend door in bed, mijn dude moest werken en doet dat dan in de woonkamer. Met een twee-kamerappartement zit je dan zo op elkaars lip, dat ik in de slaapkamer ben blijven hangen. Helemaal geen straf. Ik keek youtube video’s en begon in ‘Superolcay’ van Olcay Gulsen, wat echt een heel inspirerend boek is.

IMG_20180429_135056

In de middag ging ik met mijn dude, tante en nichtje naar de wedstrijd ADO – PSV. Ik verwachtte niet echt een spannende wedstrijd, maar dat werd het wel. Er werd lekker veel gescoord (het werd uiteindelijk 3-3), het uitpubliek was flink aan het zingen, net als de ADO-supporters, dus de sfeer zat er goed in. Het was wel koud, maar toen we thuiskwamen hebben we lekker de verwarming aan gehad.

Gisteren werkte ik thuis, ik had een hele productieve dag, heb veel vertaald en lekker gewerkt. Ik heb ‘Superolcay’ uitgelezen en ben begonnen in ‘Door het oog van de naald’ van Ken Follet.

Je hebt het misschien wel door, deze blog komt niet op maandag, maar op dinsdag online. Dat komt omdat ik even met mijn blogschema heb geworsteld. Ik merk dat ik het op het moment te druk in mijn hoofd heb. Ik heb twee banen en het vertalen er nog bij, dus dat houdt in dat ik een drukke agenda heb. De ene keer wat meer dan de ander. Ik lees minder en heb minder zin in bloggen. Daarom heb ik besloten om naar twee recensies in de week te gaan. Zo kan ik wat vooruit werken en komen er toch nog blogs online. Ook heb ik mijn weekoverzicht verschoven, zodat er nu op dinsdag, vrijdag en zondag blogs online komen.

Dat was mijn informatieblok, haha. Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *