Mijn afgelopen week #14

IMG_20180416_132338_470

Ik had twee werkdagen deze week, nam een vrije dag en ging onverwachts naar de dierentuin. Lees je mee?

Maandag besloot ik om meer te gaan wandelen. Ik probeer ongeveer 3x per week te wandelen en dan 1x per week naar de sportschool te gaan. Gelukkig kon ik dat (en mijn gezondere eetpatroon) al snel zien op de weegschaal!). Ik wandelde zo’n 3,5km en het was heerlijk. Lekkere muziek aan, lekker zonnetje, ja dan lukt het wel.

Ik las twee korte verhalen vandaag: Schuitje varen van M.J. Arlidge en Gezien de feiten van Griek op den Beek.

Dinsdag en woensdag werkte ik op locatie, en wandelde ik op de terugweg ook flinke stukken. Ik haalde drie dagen achter elkaar mijn stappen, waar ik erg blij om was.

IMG_20180419_100042_162

Donderdag had ik last van de warmte. Ik was moe, stond op met hoofdpijn en voelde me lamlendig. Ik weet niet of het echt door de warmte kwam, maar heel blij voelde ik me niet. Ik besloot dus lekker een dag vrij te nemen, even mijn rust te pakken en heb flink wat gelezen op het balkon.

Of het door de drukte in mijn hoofd kwam, weet ik niet, maar ik was begonnen in A torch against the night van Sabaa Tahir en ik kwam er maar niet doorheen. Ik besloot dus gewoon een ander boek te pakken: The lying game van Rurth Ware. Die las ik uiteindelijk in één dag uit en hoewel ik het verhaal niet heel super vond, was het wel een intrigerende thriller.

Vrijdag pakte ik mijn to do list weer op, ik was vroeg opgestaan en was dus voor de lunch klaar met werken. Heerlijk als je in zo’n lekkere flow zit.

IMG_20180421_163436_745

Ik wilde zaterdag iets leuks doen met mijn dude, maar had geen idee wat. Ik wilde iets doen waar ik kon wandelen en van de zon kon genieten, maar wat dan precies, daar kwamen we niet echt uit. Tot mijn dude voorstelde om naar Blijdorp te gaan.

En dus zaten we ineens in de auto naar Rotterdam. Het was echt heerlijk weer, niet al te druk en we hebben lekker rondgeslenterd en dieren gekeken. En voor we weg gingen besloten we een jaarabonnement op Blijdorp te nemen. We vinden beiden dierentuinen heel leuk om te bezoeken en deze is nog geen half uur rijden, dus waarom niet. Ik heb nu al zin om nog een keer te gaan, haha.

IMG_20180420_113700_203

Ik las het weekend nog In het diepe van Estelle Maskame uit (meh, vond ik niet heel bijzonder) en begon in Ongetemd van Liz Harteveld (die ik waarschijnlijk nog vandaag – als ik dit schrijf is het zondagmiddag – uit zal lezen).

Deze week kreeg ik ook een aantal mooie boeken binnen. Allereerst van uitgeverij Boekerij ontving ik Onhoudbaar van Linwood Barclay. Daarnaast kreeg ik van Van Ditmar deze twee Engelstalige beauties binnen. Ik ken beide boeken niet maar die covers, wow! Ik ben dan ook erg benieuwd naar de inhoud.

Dat was mijn week, hoe was de jouwe?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *