Mijn afgelopen week #13

IMG_20180411_123138_767

Deze werkweek was iets relaxter dan de voorgaande en ik had echt een heel leuk weekend!

Maandag t/m vrijdag

Ik moest dinsdag en donderdag werken, dus werkte ik de rest van de week thuis. Ik was redelijk productief, hoewel ik niet alles op mijn to do lijst heb kunnen doen. Maar daar was ik al op voorbereid.

Naast mijn werk heb ik ook lekker gelezen, ik las ‘Nooit meer’ van Colleen Hoover uit, net als ‘Klein klein kleutertje’, het zevende deel uit de Helen Grace serie van M.J. Arlidge. En zondagavond las ik op de valreep nog ‘Waarschijnlijk is het liefde’ van P.Z. Reizin uit. De recensies volgen natuurlijk in de komende dagen!

IMG_20180413_155245_824

Wat ook helemaal leuk was, was dit superleuke perspakketje wat ik van Harper Collins ontving, als vooraankondiging van de nieuwe Karin Slaughter. Ik werd helemaal enthousiast, maar moet helaas nog wel even wachten: het boek komt pas 12 juni uit! Tot die tijd heb ik het eerste hoofdstuk om te lezen.

Vrijdagavond ging ik met mijn ouders en dude sushi eten. We hadden flink wat te vieren en tja, dat doe je natuurlijk met sushi ;) Het was heerlijk, ik ben echt gek op sushi.

IMG_20180414_165653_403

Zaterdag

Ik had ergens begin dit jaar al met mijn bff afgesproken dat we deze zaterdag iets leuks zouden gaan doen, maar waar en wat, wisten we nog niet. Tot ik een week of twee geleden ineens een aankondiging zag dat Olcay Gulsen in Paagman zou komen, op Bookstoreday. Ik appte mijn bff en die vond het ook leuk om daar naartoe te gaan. We gingen eerst eten bij Jamie’s Italian (nog steeds geen geweldige service, maar het eten was wel echt heel lekker) en daarna gingen we naar Paagman.

Wat ik je kan zeggen: Olcay Gulsen is een geweldige vrouw die met beide benen (wel op flinke hakken!) op de grond staat, met humor en kracht in het leven staat en heel inspirerend en motiverend is. Ik had gelijk zin om met mijn plannen en doelen aan de slag te gaan.

IMG_20180414_201758

Natuurlijk kocht ik haar boek (hoera cadeaubonnen!) die ik liet signeren. Ik vertelde haar dat mijn vader vanaf het begin dacht dat zij de mol was en toen stelde ze voor dat ze een filmpje voor hem op zou nemen. Het filmpje is echt hilarisch geworden en mijn vader was helemaal blij. Ik was onder de indruk met hoeveel aandacht zij iedereen behandelde, voor iedereen had ze een persoonlijk woordje, nam ze de tijd en ze had totaal geen haast. Geweldig en ik ben nu zeker nog een grotere fan!

IMG_20180414_202428_856

Behalve dat ik het boek van Olcay Gulsen bij Paagman kocht, kocht ik bij The American Book Center nog twee Engelse boeken (hoe kon het ook anders). Toen ik thuiskwam lag er nog het miniverhaal Schuitje varen van M.J. Arlidge op me te wachten, die krijg je de komende tijd gratis als je een boek van hem in de fysieke boekhandel koopt. Heel tof en zeker iets wat ik je zou aanraden ;)

Al met al had ik een leuke week! Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *