Mijn afgelopen week #12

IMG_20180406_130223_311

Afgelopen week was een rare, maar rustige week.

Ik heb ook maar een paar foto’s gemaakt, oeps. Ik was de hele week van slag door Paasmaandag, ik was de hele tijd mijn dagen kwijt, zo irritant.

Dinsdag moest ik werken en probeerde ik mijn to do lijst af te werken. Woensdag werkte ik thuis, ging mijn nieuwe bril bij Eyelove ophalen én shopte voor €50 bij de Zeeman.

Ik kreeg ook een paar pakjes op woensdag, uitgeverij Boekerij verwende me met maar liefst drie nieuwe releases. Vooral de nieuwe M.J. Arlidge maakt me heel blij.

IMG_20180404_172845

Donderdag voelde ik me niet lekker. Ik heb al de hele week last van zeebenen en af en toe komt er ineens een golf en voel ik me een soort van duizelig. Gelukkig gaat het wel elke dag beter, maar ik ben er wel behoorlijk moe door.

Ik werkte donderdag dus gewoon op mijn gemakje thuis, ik had gelukkig niet heel veel op mijn to do lijst staan. Vrijdagochtend moest ik werken en toen ik rond de lunch thuis was heb ik nog even gewerkt en daarna lekker weekend gevierd.

Wat was het lekker weer he? Ik heb heerlijk genoten van de zon, lekker veel gelezen, want ik moest echt flink wat inhalen. Ik loop een beetje achter met lezen en had ook een flinke leesdip.

Ik las deze week de volgende boeken: Nevermoor – Jessica Townsend, Arrowood – Mick Finlay en Het orakel van Napels – Mark Blaisse. Ik begon zondagochtend in De mol van Bart Debbaut en HOLY MOLY wat is ie goed!! Ik heb echt zin om verder te lezen.

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *