Mijn afgelopen week #11

IMG_20180402_120344_606

Ook afgelopen week was het een drukke week, veel vergaderingen, maar ook veel thuiswerken.

Van de vijf dagen werkte ik drie dagen op locatie, de rest thuis. Ik gebruikte mijn nieuwe planner van A-journal, die eigenlijk niet meer te koop is. Ik kon er nog een laatste overnemen en man dit is een fijne planner! Het papier is fijn voor vulpennen (hij ghost wel een beetje), het overzicht is fijn, maar het enige nadeel vind ik toch dat alle vakjes al ingevuld zijn. Maar goed, ik vind het overzicht en alle ruimte fijn en zeker als ik het wat drukker heb, merk ik dat ik overzicht nodig heb. Wat ik wanneer moet inleveren en welke dingen ik nog moet onthouden vind ik heel belangrijk.

Het was naar mijn idee een heftig weekje, ik heb nu zelfs nog het gevoel alsof ik ervan bij moet komen! Als ik ook naar mijn to do lijstjes van de afgelopen week kijk, zijn die echt bizar lang, gelukkig is deze week wat rustiger, ik werk maar twee dagen op locatie, dus dat scheelt een hoop.

IMG_20180328_095858_138

Gelezen boeken

Ik las vorige week de volgende boeken: Stormwind van Jackie van Laren (deel twee in de eilandliefde-serie), Marionet van Daniel Cole (deel twee in de serie over Detective William Fawkes) en ‘Ik weet alleen mijn naam nog’ van C.J. Cooke. Ik ben begonnen aan het luisterboek van ‘Nooit meer’ van Colleen Hoover, maar ik ga waarschijnlijk verder lezen in het papieren boek.

Gekochte boeken

Zoals je hierboven kunt zien, heb ik een flinke stapel boeken gekocht. Ik was in York afgelopen weekend, daar volgt nog een verslag met foto’s van, maar ik kon jullie de bookhaul niet onthouden! Het boek van Miranda Hart is gesigneerd en ‘Nevermoor’ en ‘Children of blood and bone’ zijn beide speciale Waterstone’s edities en zijn echt prachtig. Ik ontving deze week geen recensieboeken (shocker!).

Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *