Mijn afgelopen week #10 (+ winactie!)

IMG_20180324_173435_309

Ik realiseer me dat ik al twee weken geen update heb gegeven en dat komt eigenlijk maar door één ding: drukte.

Ik heb twee weken geleden te horen gekregen dat ik een hele toffe opdracht mag gaan doen en dat brengt, in combinatie met twee banen een hoop drukte met zich mee. Niet alleen is de opdracht erbij gekomen, het is bij één baan ook flink drukker geworden.

Dat zorgt er niet alleen voor dat bloggen op een lager pitje staat, ook het lezen wordt lastiger. Waar ik voorheen makkelijk drie tot vier uur op een dag kon lezen, red ik nu op sommige dagen een uurtje niet eens. Gelukkig kan ik het in het weekend wel wat inhalen, maar ook dat lukt niet altijd.

IMG_20180322_101139_276

Tel daarbij op dat ik een flinke stapel recensieboeken binnen heb gekregen en ik kreeg van de week wel een beetje de stress. Da’s natuurljk niet de bedoeling en dus heb ik besloten te kijken hoe het loopt. Voorlopig heb ik nog genoeg gelezen dat er drie recensies per week verschijnen, maar het kan ook best zijn dat er later minder online komen.

IMG_20180319_102207_590

Toch las ik de afgelopen twee weken nog aardig wat:

 • It only happens in the movies – Holly Bourne.
 • De rekruut – Gregg Hurwitz.
 • Without Merit – Colleen Hoover.
 • De sekte herrijst – Mariette Lindstein.
 • Ginny Moon heeft gelijk – Benjamin Ludwig.
 • De vrouw in de koelkast – Gunnar Staalesen.
 • Duingras – Jackie van Laren.

Maar drie van deze lijst zijn eigen boeken, de rest allemaal recensie-exemplaren. Er liggen nog zes recensie-exemplaren op mij te wachten. Ook kocht ik Marionet van Daniele Cole die ik heel graag wil lezen. Genoeg leesvoer dus!

Goed, dan nu, na al mijn geklets, de winactie! Tijdens het opruime van mijn boekenkast kwam ik nog een extra exemplaar van ‘Liefde met een gebruiksaanwijzing’ van Aline van Wijnen tegen. Mocht je zin hebben om kans te maken op een exemplaar, laat dan hieronder een reactie achter, met een geldig emailadres.

De winactie loopt tot en met maandag 2 april 2018 15.00 uur. Daarna kies ik een winnaar uit en die krijgt een mailtje van me. Je hebt dan tot en met donderdag 5 april 2018 20.00 uur om te reageren, anders kies ik een nieuwe winnaar uit.

6 thoughts on “Mijn afgelopen week #10 (+ winactie!)

 1. Je hebt toch aardig wat boeken gelezen de afgelopen 2 weken. Ik zou ook graag het boek ‘Liefde met een gebruiksaanwijzing’ lezen. Dus ik doe graag mee met je winactie.

 2. Hallo Fem,
  natuurlijk doe ik ook graag mee met jouw actie en wil ik kans maken op het boek
  “liefde met een gebruiksaanwijzing” die hebben wij allemaal wel, volgens mij….. :)
  Groetjes

 3. Veel succes met alle drukte, maar ook met de leuke dingen!
  Graag waag ik een kansje! Benieuwd naar die gebruiksaanwijzing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *