Mijn afgelopen week #9

IMG_20180305_125100_078

Afgelopen week was een beetje stressvol, maar ook heel leuk.

Maandag

De vakantie was weer voorbij en ik had zin om productief te zijn. Helaas hoefde ik deze week niet te werken, dus ik had genoeg tijd voor andere dingen. Maandag ging ik wandelen, werkte ik een groot deel van mijn to do lijst af, zoals het schoonmaken van het huis en opvouwen van een week of twee aan was. Aan het eind van de middag plofte ik dan ook voldaan op de bank neer met ‘Verras me’ van Sophie Kinsella, die ik ook gelijk uit las.

IMG_20180306_210857

Dinsdag

Dinsdag ging ik bij mijn nicht op kraamvisite en bracht daar ongeveer de hele middag door, met lekker bijkletsen en het vasthouden van haar zoontje. Ik ben geen geweldige fan van kinderen (ja, echt!), maar ik vond het niet geheel vervelend ;-)

We kwamen pas laat in de middag (of liever bijna begin van de avond!) thuis, dus veel meer deed ik niet. Ik kreeg wel mijn nieuwe project binnen: schilderen op nummer. Poeh, dat was intimiderend en behoorlijk pittig. Op instastories gooi ik regelmatig een update online, maar het gaat nog wel flinke tijd duren voor ik dit project af heb!

Ik las vandaag ‘Het aandenken’ van Tess Gerritsen uit, eentje uit de serie over Rizzoli & Isles. Ik kan zo genieten van haar boeken en vind het heerlijk om ze zo af en toe tussendoor te lezen.

IMG_20180307_143335

Woensdag

’s Ochtends deed ik voor het eerst in tijden weer eens een yoga lesje via YouTube. Dat viel me vies tegen en ik heb echt de hele dag spierpijn gehad. ’s Middags dronk ik met een vriendin koffie op Kijkduin. Helaas zijn ze daar heel erg aan het verbouwen, maar af en toe de zee zien is zo fijn. Ik hou van het strand, maar kom er echt te weinig, helemaal als je bedenkt dat het maar 15 minuten fietsen van mijn huis is!

Vandaag begin ik in ‘Op het spel’ van Karen Rose. Wat een heftig boek en ik kan het dan ook niet lang achter elkaar lezen (plus het is ruim 600 pagina’s, dus opnieuw een flink gewicht!).

IMG_20180308_182937_503

Donderdag

Ik ga ’s ochtends sporten (met nog steeds mega spierpijn van gisteren!) en ben daarna bekaf. Ik ruim wat op in huis (teveel boeken die ik moet uitzoeken) en maak er zoals altijd meer een zooi van dan het was voor het opruimen.

Daarna krijg ik heel leuk nieuw en besluit dat te vieren met een taartje! Dat mag toch wel eens. Ik breng de rest van de middag door op de bank met Karen Rose.

Vrijdag

Vandaag ben ik kapot. Ik weet niet wat het is, maar ik ben niet vooruit te branden. Ik doe ’s ochtends snel wat boodschappen en kijk ’s middags ‘Everything sucks’ op Netflix, terwijl ik lekker in mijn bullet journal aan het knutselen ben.

Tussendoor lees ik nog wat en val misschien ook op de bank in slaap. Oeps!

Zaterdag

Het is ‘Wie is de Mol?’ dag! Een wat uitgebreider verslag hiervan lees je vrijdag op mijn blog, maar ik maak ’s ochtends suppli’s (Italiaanse rijstkroketjes) voor ons familie-mollendiner en ga daarna lekker in bad met een boek.

De rest van de middag breng ik door met familie, we spelen Beverbende en Uno (en lachen ons suf) en kijken daarna met z’n allen ‘Wie is de Mol?’.

Zondag

Terwijl ik dit schrijf is het zondagmiddag en ik heb echt tot half elf geslapen vanochtend. Bizar. Daarna heb ik op de bank ‘Op het spel’ uitgelezen (wat een heftig boek zeg, pfff), wat blogs geschreven en ‘Poh & Co’ op Netflix gekeken. Heerlijk.

Ontvangen boeken

Ik heb deze week drie boeken gekregen en twee boeken gekocht. Ik kocht zelf ‘Without merit’ van Colleen Hoover en ‘It only happens in the movies’ van Holly Bourne. Qua recensieboeken krijg ik: ‘Ik weet alleen mijn naam nog’ van C.J. Cooke, ‘De sekte herrijst’ van Mariette Lindstein en ‘De vrouw in de koelkast’ van Gunnar Staalesen binnen.

Het is aankomende week boekenweek en ik heb nog een boekenbon die ik graag wil uitgeven. Dus ik vermoed dat ik nog wel een boek ga kopen. Wat heb jij gelezen of gekocht deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *