Wie is de Mol? Hints en verdenkingen #9

wie is de mol

Het is alweer de laatste blog over de hints en verdenkingen naar de Mol!

Wat gaat dit seizoen hard zeg! Ik moet zeggen dat ik echt genoten heb van dit seizoen en dat ik het ook echt moeilijk vond om één mol aan te wijzen. Ik weet het nog steeds niet, hoewel ik wel diep in mijn Jan tunnel zit! Goed, voor de laatste keer verzamelde ik alle hints en verdenkingen naar de Mol van 2018.

In de eerste opdracht, waarbij ze de maan moesten vinden, loopt Jan naar beneden om met Olcay te praten. Ze hebben allebei een portofoon in hun handen, dus naar beneden lopen was helemaal niet nodig. Ruben stuurt Olcay overigens bij deze opdracht compleet de andere kant op en Jan heeft in de laatste minuut nog problemen met het vinden van de maan.

Bij de puzzelopdracht rijdt Olcay tegen een paal aan en zegt dat ze niet meer weet waar de stukjes hangen. Als je terug kijkt, zie je dat er één puzzelstukje aan de paal is blijven hangen. Ruben rijdt weg met de puzzelstukjes nog op de motorkap en mist er zo bijna één. Jan stelde hier voor om bij het meeting point van Art af te spreken, wat ver van de dorpen af was. Hier waren ook geen Georgiers in de buurt om te helpen met de tekst vertalen. Olcay heeft een lege telefoon, wat vreemd is, want heeft zij dan zoveel gebeld of was deze niet goed opgeladen? Wat ik bij Ruben totaal geen mollenstreek vond overigens was dat hij een meetlint pakte om zijn auto op te meten. Als mol zijnde gok je dat toch gewoon?

Goed, dat waren ze weer, hints naar alledrie de kandidaten dus! Wie verdenk jij als mol?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *