Mijn afgelopen week #8

IMG_20180226_155817_717

Het was onze vakantie afgelopen week en hoewel we niet veel hebben gedaan, hebben we wel genoten.

Maandag zijn we naar Black Panther geweest. Ik had twee vouchers van mijn moeder gekregen dus we konden goedkoop naar de film. Gelukkig was het redelijk rustig, maar poeh wat was dat een lange zit. Ik vond het een toffe film, die vast een uur korter had kunnen zijn, maar zeker niet mijn meest favo film ooit. Daarna zijn we nog even de boulevard van Scheveningen op geweest, man, wat was het koud! Maar wel even lekker, zeker na die lange zit. Ik had, zoals altijd na de film, koppijn van de 3D bril en effecten, dus dan is frisse lucht heel fijn.

Dinsdag zijn we allebei apart van elkaar wezen sporten en hebben de rest van de dag weinig gedaan, net als woensdag eigenlijk. Ik las ‘A country escape’ van Katie Fforde en ‘Verlangen naar verbinding’ van Brené Brown uit (de eerste oké, de tweede heel interessant) en we keken ongelooflijk veel Parks & Recreation afleveringen. Love Leslie en Ron.

IMG_20180301_163421_436

Donderdag hebben we een uur lang videogames gespeeld in het Nationale Videogame Museum in Zoetermeer. Ja, het was vakantie dus er waren veel kinderen, maar nee, ik werd niet gek van ze ;) Ik als niet-gamer heb het ook zeker naar mijn zin gehad en won zelfs nog een spel boksen van mijn dude. Zeker voor herhaling vatbaar en een uur is ook echt lang genoeg. We zijn nog even het Stadshart in geweest (laf de Primark daar!) en ’s avonds hebben we uitgebreid boodschappen gedaan als voorbereiding voor ons hermit weekend.

IMG_20180303_101052_01

Want ja, we zijn drie dagen het huis niet uit geweest. Mijn dude heeft het hele weekend games gespeeld op zijn pc en ik heb gelezen, YouTube gekeken en een begin gemaakt aan ‘Everything sucks!’ op Netflix. Ik las verder ‘De onverklaarbare logica van mijn leven’ van Benjamin Alire Sáenz en ‘The secret’ van Katerina Diamond en maakt een begin in ‘Verras me’ van Sophie Kinsella.

Ik ontving overigens deze week het derde deel in de Orphan X-serie van Gregg Hurwitz, waar ik erg benieuwd naar ben. Ik bestelde ook wat boeken (oeps) en we boekten onze minicruise naar York.

Kortom, wij hadden een heerlijke vakantieweek en ik heb weer zin om aan de slag te gaan. Hoe was jouw week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *