Mijn afgelopen week #7

IMG_20180220_100049_082

Ik werkte afgelopen week eigenlijk alleen maar thuis, dus echt veel bijzonders heb ik niet gedaan.

Een echt weekoverzicht zal ik dan ook niet maken, omdat dat een beetje saai wordt. Ik werkte aan betaalde, maar ook onbetaalde opdrachten en had dan ook best wel veel tijd om te lezen. Ik wisselde lezen dan ook af met werken.

IMG_20180223_092420_117

Gelezen boeken

  • ‘Koningsval’ van Victoria Aveyard, het derde deel in de Red Queen serie. Stukken beter dan het tweede deel, hier zit meer actie in én Mare wordt echt wat menselijker. 4 sterren.
  • ‘Alleen voor jou’ van Luke Allnutt. Dit verhaal klinkt heel emotioneel en heftig, maar raakte me gewoon niet. Waar het aan ligt, weet ik niet, maar alleen het einde vond ik wel mooi. 3 sterren.
  • ‘Holding up the universe’ van Jennifer Niven. Haar vorige boek, ‘Waar het licht is‘, vond ik hartverscheurend. Dit kon alleen maar tegenvallen. Dat deed het ook wel een beetje. Het begin vond ik lastig inkomen, maar uiteindelijk vond ik het zeker een mooi boek. 4 sterren.

Ik ben zaterdag begonnen in ‘A country escape’ van Katie Fforde en die is weer echt zo fijn. Deze hoop ik maandag uit te lezen.

IMG_20180224_101646_799

Op de planning

Komende week ben ik vrij! Mijn dude is ook vrij dus we gaan wel wat leuke dingen doen, maar hebben ook zin om lekker te relaxen. Hopelijk kan ik flink wat lezen. Ik ben sowieso van plan om alle afleveringen van ‘Wie is de Mol?’ te gaan kijken om hopelijk de mol te ontdekken én we gaan vandaag naar Black Panther, waar ik heel veel zin in heb.

Deze boeken wil ik komende week proberen te lezen:

  • Verlangen naar verbondenheid – Brené Brown.
  • De onverklaarbare logica van mijn leven – Benjamin Alire Sáenz.
  • Verras me – Sophie Kinsella.

Voor de rest zie ik het wel. Wat zijn jouw leesplannen voor deze week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *