9 november – Colleen Hoover

IMG_20180201_102637_764

Colleen Hoover breekt met dit verhaal opnieuw meerdere keren je hart.

Synopsis

Dit verhaal strekt zich uit over vijf jaren, waarin hoofdpersonen Fallon en Ben elkaar ieder jaar treffen op, jawel, 9 november. De eerste ontmoeting is op het vliegveld, waar ze de hele dag met elkaar doorbrengen. Ieder jaar ontmoeten ze elkaar ook weer op diezelfde plek.

Mijn mening

Oh Colleen Hoover, wat doe je met me? ‘9 november’ heeft mijn hart gebroken en weer geheeld. Maar wat een origineel verhaal ook! Fallon en Ben zien elkaar elk jaar op 9 november en dat is dan ook het enige wat je van ze leest. Klinkt best ingewikkeld, maar dat is het niet.

Colleen Hoover vertelt je namelijk wel kort tussendoor wat er met Fallon en Ben is gebeurd dus je bent in ieder geval wel redelijk op de hoogte van hun doen en laten. Ik vond het vooral origineel en had op geen enkel moment het idee dat ik iets miste, ik vond het juist een verfrissend verhaal.

Daarnaast weet Colleen Hoover natuurlijk hoe ze je gevoelens moet bespelen, ze is hier echt de koningin in. Je gaat samen met Fallon en Ben door momenten van geluk, maar ook momenten van verdriet en dan bedoel ik ook echt verdriet. Tranen met tuiten verdriet. En dan eindigt het natuurlijk met tranen van geluk. Want wees maar niet bang, het komt natuurlijk allemaal goed.

Ik vind het verhaal niet alleen verfrissend en origineel opgezet, ook de ontwikkelingen waar de hoofdpersonen doorheen gaan, zijn origineel. Ik had gedeeltes in het verhaal die ik echt niet aan zag komen en dat zorgt gelijk weer voor een flinke verrassing. Ook daar is Colleen Hoover goed in. Al met al heb ik weer onwijs genoten en kijk ik uit naar haar volgende boek!

Eindoordeel

De opzet van ‘9 november’ van Colleen Hoover is verfrissend en origineel, net als de inhoud. Je gaat door alle emoties heen die je maar kent en natuurlijk is er een goed einde. Heerlijk!

Specificaties

9 november by Colleen Hoover
Translator: Erica Rijsewijk
Published by Zomer & Keuning
Genres: New Adult
Pages: 320
ISBN: 9789401908061

[bol_product_links block_id=”bol_5a815295df748_selected-products” products=”9200000077308788,9200000075854504″ name=”9 november” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *