Mijn afgelopen week #6

IMG_20180215_122556

Afgelopen week was een gekke week. Ik heb gewerkt en een ochtend in het ziekenhuis doorgebracht.

Maandag

Ik was eindelijk weer beter en had zin om aan de slag te gaan. Ik maakte een redelijke to do lijst en was megaproductief. Verder wandelde ik lekker een half uurtje, ging naar de bibliotheek, waar ik het laatste kookboek van ‘Chickslovefood‘ leende. Eenmaal weer thuis las ik verder in ‘De macht’ van Naomi Alderman.

Dinsdag

Vandaag ben ik voor het eerst sinds een maand weer wezen sporten. Holy moly, wat was dat pittig zeg! Ik was blij toen ik weer thuis was en heb eigenlijk de rest van de dag weinig gedaan. Ik was behoorlijk moe in mijn hoofd en heb alleen wat mailtjes gedaan en gelezen. Ik las vandaag ‘De macht’ uit, wow, dat einde was best wel heftig en zette me aan het denken.

IMG_20180214_102005_410

Woensdag

Vandaag is het Valentijn. Behalve deze spread in mijn bullet journal doen wij er niks aan, ik heb niks voor mijn dude gekocht en hij niks voor mij. Ik moet vandaag werken (van 14.00 uur tot 18.00 uur) dus ik doe niet al te veel. Ik ben kapot als ik thuis kom, dus ik ben blij dat mijn verstandige ik al ’s ochtends eten klaar heeft gezet.

Ik lees voor dat ik naar mijn werk ga ‘Het meisje in het ijs’ van Robert Bryndza uit, waar ik het begin niet heel onwijs goed vond, vind ik het einde wel goed.

IMG_20180213_134351_117

Donderdag

Donderdagochtend moet ik werken en als ik ’s middags thuis kom kijk ik eerst de Olympische Spelen en start in ‘De vrouw in het raam’ van A.J. Finn. WAT EEN VERHAAL. Ik kan niet alles in één dag uitlezen, maar ik wil alleen maar meer. ’s Avonds probeer ik nog het boek uit te lezen, maar ik ben te moe.

Vrijdag

Wat een ochtend. Ik wil me na het douchen insmeren met bodylotion, grijp mis en laat wat uit de badkamerkast vallen. In een reflex wil ik dat opvangen en sla keihard met mijn hand tegen de droger. Het doet zo’n pijn en ik voel dat het niet goed is. Ik bel de huisarts en voor ik wegga lees ik nog een groot stuk in ‘De vrouw in het raam’.

De huisarts verwijst me door naar het ziekenhuis, omdat ze niet zeker is of het gebroken is of niet. Dus ik ben maar gelijk naar het ziekenhuis gegaan voor een rontgenfoto. Gelukkig was het niet gebroken. Uiteindelijk ben ik bijna twee uur onderweg geweest, wat op zich nog wel mee valt. De rest van de middag breng ik op de bank door, ik ben kapot en heb behoorlijk wat pijn.

Ik lees wel ‘De vrouw in het raam’ uit en OMG, wat een knaller.

Het weekend

We doen echt niks. Hahaa. Ik kan weinig met die stomme vinger, hoewel het nu, zondagavond, wel redelijk gaat. Ik lees ‘Koningsval’ van Victoria Aveyard, ik kijk Teen Mom 2 en Catfish en doe verder echt helemaal niks.

Wat heb jij gelezen deze week?

One thought on “Mijn afgelopen week #6

 1. Ik heb eigenlijk weinig gelzen deze week.

  Va het weekend was ik begonnen in Danielle Steel – Vriendschap
  Waar ik dacht dit wordt langdradig met haar buitenland avonturen, kwam ik daar naar een tijdje op terug.

  Ginny beleeft veel en soms komt het keihard binnen,

  al met al vandaag uit gelezen, spannend tot het eind toe.

  aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *