Mijn afgelopen week #5 – met winactie!

IMG_20180207_064313

Tja. Afgelopen anderhalve week was dit ongeveer mijn uitzicht. Ik had de griep.

Net als ongeveer heel Nederland. Ik was voornamelijk heel moe (het idee dat ik me aan moest kleden om boodschappen te gaan doen was me al teveel), had hoofdpijn, moest teveel hoesten en voelde me gewoon ellendig.

IMG_20180211_092212_193

Lezen ging dan ook vrij lastig en bloggen had ik al helemaal geen zin in. Ik heb de afgelopen twee weken wel 6 boeken gelezen, maar dat waren geen heftige ingewikkelde thrillers, maar chicklits en YA boeken. Helemaal prima hoor, ook echt wat ik nodig had. Ik heb dus weinig te melden, maar heb vandaag wel iets leuks voor jullie!

Goed, je hebt waarschijnlijk mijn recensie van ‘Het meesterwerk’ gelezen. Vond je dat interessant en staat het boek inmiddels op je wensenlijstje? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik mag van uitgeverij The House of Books een exemplaar weggeven!

Wat moet je daarvoor doen? Nou eigenlijk niet zo heel veel. Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Facebook, Twitter of Instagram, maar dat is helemaal niet verplicht.

Het enige wat je wel moet doen is hieronder een berichtje achter laten, vertel me iets leuks, geef me een leuke boekentip of misschien heb je nog een idee voor een leuke blogpost. Laat wel je emailadres achter, want zo kan ik je mailen als je de winnaar bent.

De winactie loopt van maandag 12 februari 2018 06.00 uur tot en met zondag 18 februari 2018 20.00 uur. Ik mail je als je gewonnen hebt. Je hebt dan tot en met woensdag 21 februari 2018 20.00 uur om te reageren. Als je niet binnen die tijd reageert, kies ik een nieuwe winnaar uit.

3 thoughts on “Mijn afgelopen week #5 – met winactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *