Wie is de Mol? 2018 – hints en verdenkingen #5

wie is de mol

Ik ben afgelopen week ziek geweest (ugh, griep) dus deze hints/verdenkingen zijn kort maar krachtig.

Deze hint is overal voorbij gekomen, maar in de woordzoeker kun je ‘Stine is de mol’ vinden. Daarnaast streepte Stine haar eigen naam door, wat een hint kan zijn naar de oplossing van de woordzoeker, ‘Streepte de mol de mol weg?’.

Wat veel mensen verdacht vinden is dat Ruben vlak voor de stoelendansopdracht ineens penningmeester wilde zijn. Het lijkt me als mol geen goede positie om zelf niet te rennen, je hebt geen invloed op de verloop van de opdracht, dus het lijkt me eerder dat de mol meedoet aan de stoelendans. Wat me wel opviel was dat Stine heel hard haar best deed voor een lege envelop.

In het dagboek van de Mol staat het volgende: ‘Ik geniet het meest als ik in het bijzijn van de anderen ongezien m’n gang kan gaan. In het circus. In de metro.’ De enigen die niet in het bijzijn van de kandidaten waren tijdens deze opdrachten waren Ruben en Olcay, zou je die dan kunnen afstrepen als Mol?

Er komen in de afleveringen behoorlijk wat dubbelen voor, deze keer was het ‘zienswijzen’ (en niet zienswijze zoals velen dachten!), maar ook in de nummerborden van de auto’s waarin de groep rijdt. Kan dit een aanwijzing naar Stine zijn – die heeft een tweelingzus.

Zoals je ziet, zit ik behoorlijk in een Stine-tunnel. Wie verdenk jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *