Favorieten januari 2018

IMG_20180123_131403_641

Januari was een maand waarin ik vooral ziek ben geweest, wat een stomme griep!

Anti-griep medicijnen

Mijn favorieten zijn dan vooral daarop gefocused. Ik ben echt verslaafd aan de Dubbeldekkers autodrop. Oh wat gevaarlijk en ik heb nu echt echt echt de laatste doos gekocht. Hierna is het echt over. Paracetamol en hoestdrank waren ook mijn beste vrienden deze maand.

Fotograferen

Louwman museum 25

Wat al eerder voorbij is gekomen, is mijn bezoek aan het Louwman museum begin van het jaar. Ik heb daar gefotografeerd met alleen mijn 50mm lens en dat was pittig, maar zo onwijs uitdagend. Ik kan echt niet wachten om deze lens verder uit te proberen.

Stationery

IMG_20180120_170037_163

Begin deze maand kwam de nieuwe collectie van Diana Leeflang bij Kruidvat uit en ook ik kocht een aantal items. De postersets vond ik eigenlijk het leukste en ik heb mijn kaartenrek dan ook goed geupdate. Ik kocht ook nog het bulletjournal en de washitape (die viel wel een beetje tegen, niet de beste kwaliteit).

Bij de Action hebben ze sinds kort ook bulletjournals en Angelica kocht voor mij drie van de vier varianten. Ik heb nu al zin om erin te beginnen, voor €1,99 per stuk is het echt geweldige kwaliteit.

IMG_20180128_211848_534

Bulletjournal

Ik was echt van plan om dit jaar alleen mijn collections in mijn bulletjournal te doen en de dailies in een ander boekje. Maar ik werd echt gek van alle notitieboekjes op mijn bureau, dus ging ik weer terug in mijn bulletjournal.

Wat er eigenlijk nog bij hoort is onze nieuwe printer, maar die kochten we vorige maand al. Ik heb al flink wat geprint, ik heb bergen A4 stickerpapier en print dus leuke foto’s en pinterest plaatjes uit en plak die in mijn bulletjournal. Heerlijk!

Dat waren mijn favorieten van januari. Wat zijn jouw favorieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *