Lessen in de liefde – Audrey Carlan (Yogagirl #1)

IMG_20180128_101824_363

Een sexy boek, maar wel een met diepgang.

Synopsis

Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het honkbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Mijn mening

Eerder las ik al ‘Calendar girl‘ van Audrey Carlan, hoewel ik nooit de hele serie heb gelezen. Net als die serie is ‘Lessen in de liefde’, het eerste deel in de Yogagirl serie, een sexy boek.

Genevieve en Trent hebben al vanaf de eerste ontmoeting door dat ze een klik hebben. Maar, Trent heeft een reputatie als player en Genevieve wil haar hoofd bij het zorgen voor haar broertje en zusje houden. Ze houdt de boot dus behoorlijk af, maar eigenlijk weet je al vanaf het begin dat die twee met elkaar eindigen. Dat geeft helemaal niet. Om daar te komen moeten ze nog wel wat obstakels overwinnen en dat gaat niet zonder slag of stoot.

Maar tussendoor hebben ze flink wat gepassioneerde sex en dat beschrijft Audrey Carlan tot in de details. Gegarandeerd dat je het hier warm van zult krijgen! De sexscenes voelen natuurlijk aan (hoewel er sommige stukjes bij zaten die ik wel een beetje over the top vond) en hoewel Trent in het begin een onwijze player is, blijkt dat hij toch een klein hartje heeft.

Soms is het gewoon heerlijk om zulke boeken te lezen, Audrey Carlan heeft een verslavende schrijfstijl en het boek lees lekker vlot weg. Ik had het dan ook binnen een dag uit. Ik ben zeker benieuwd naar de rest van de serie en misschien pak ik dan ook weer de Calendar girl serie op. Het is zeker geen serie die grote literatuurprijzen zal winnen maar af en toe is het wel heerlijk om zo’n boek tussendoor te lezen.

Eindoordeel

‘Lessen in de liefde’ is pikant, maar toch ook romantisch. Audrey Carlan heeft een fijne schrijfstijl en combineer dat met een verslavend verhaal en je hebt een boek dat je in één ruk uit leest. Heerlijk!

Specificaties

Lessen in de liefde by Audrey Carlan
Translator: Jeannet Dekker
Series: Yoga girl #1
Published by Boekerij
Genres: Chicklit
Pages: 336
ISBN: 9789022580950

[bol_product_links block_id=”bol_5a6ed986488ff_selected-products” products=”9200000079410639,9200000079290704″ name=”lessen in de liefde” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *