Mijn afgelopen week #4

IMG_20180123_131403_641

Pfff, wat een week. Echt, die verkoudheid die ik vorige week had, wilde maar niet weggaan.

Maandag

Ik werd pas laat wakker, oeps! Deze week heb ik nog één transcriptieklus dus daar spendeer ik het meest van mijn tijd aan vandaag. Ik lees verder in ‘IJzige stilte’ van Wulf Dorn, hoewel ik het niet een heeeel goed boek vind.

Tijdens de lunch maak ik eindelijk weer eens een wandeling, op mijn nieuwe wandelschoenen! Ik moet er nog wel even aan wennen, maar het wandelen zelf was lekker.

IMG_20180126_103950_974

Dinsdag

Ik moet ’s ochtends werken en omdat ik vroeg klaar ben, besluit ik even rust te pakken. Ik kruip lekker met een deken en een boek op de bank en lees dan ook ‘IJzige stilte’ uit. Niet het beste verhaal, maar wel een prima thriller voor tussendoor.

Verder doe ik echt helemaal niks vandaag. ’s Avonds begin ik in ‘Mijn beeld van jou’ van Susan van Eyck, waar ik gelijk heerlijk in zit.

IMG_20180124_135603_416

Woensdag

Ik werk weer aan mijn transcriptieklus en ga tussen de middag even naar de markt. Ik koop ‘Vuur en woede’, over Donald Trump (wiens gezicht ik afplak met een post-it!). Aan het eind van de middag lees ik ‘Mijn beeld van jou’, compleet met ugly crying. Wat een heftig boek! Mijn recensie hiervan heb je gisteren kunnen lezen.

Ik begin ’s avonds in ‘Het meesterwerk’ van Geir Tangen, waar ik een vooruitexemplaar van heb mogen ontvangen. Het begint traag, maar intrigeert wel.

Donderdag

Ik heb een gesprek in de stad en combineer dat met een bezoekje aan de Lush. De honingshampoo is op het moment het enige wat werkt tegen mijn roos en die was op. Ik koop ook nog lekker wat bruisballen voor mij en mijn dude. Ik word zo blij van die winkel (alleen waarom moet de muziek in winkels altijd zo hard staan?!).

Verder maak ik mijn transcriptieklus af en ga ik ’s avonds uit eten met mijn oud-collega’s. Heerlijk Indonesisch eten bij de Poentjak in Den Haag. Echt authentiek Indisch, maar de service was echt niet heel goed. Beetje jammer.

Vrijdag, zaterdag en zondag

Ik ben moe. Ik weet niet waar het door komt, maar ik ben vandaag niet vooruit te branden. Ik probeer ’s ochtends wat te werken, maar geef dat al snel op en kruip op de bank. Ik slaap uiteindelijk het grootste deel van de dag en ben tussendoor constant aan het hoesten.

Het weekend is het niet veel beter helaas. Ik hoest nog net niet de longen uit mijn lijf en pak dus heel veel rust. Ik lees ‘Het meesterwerk’ uit en lees ‘Lessen in de liefde’ van Audrey Carlan ook helemaal uit. Ik neem een heet bad en slaap veel.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *