Wie is de Mol? 2018 – hints en verdenkingen #3

wie is de mol

Ik heb vandaag weer de hints van de afgelopen aflevering voor jullie verzameld.

De aflevering heet ‘kreupelstraat’. Dit kan verwijzen naar de auto van Jan en Stine die kapot (kreupel) de finish over ging.

Emilio vergat tijdens de auto opdracht de timer aan te zetten, wat vrij essentieel is. Is dat iets wat je echt zou vergeten tijdens zo’n opdracht?

Dé hint van afgelopen week was natuurlijk de ‘Hello’ van Bella en het antwoord ‘Is it me you’re looking for’ van Emilio. Dat zou echt zo’n toffe aanwijzing zijn als dat echt zo is.

Bij de bakjes opdracht haalt Jan een vrijstelling uit een van de bakjes. Als mol zijnde heb je meer baat bij min-geld. Dit geldt overigens ook voor Olcay, die pakte immers een zwarte vrijstelling die ze dan weer weg gaf.

Simone is constant bezig met de porto bezet houden. Ze kletst uren door dat ding, terwijl dat helemaal niet handig is. Is dit expres om zichzelf te verdenken of is zij de mol?

Ik ben overigens helemaal gek op de podcast van Elger, Nelleke en Mark: Trust Nobody. Elke week bespreken zij de aflevering, alle hints en opvallende acties. Zeker een tip om te gaan luisteren!

Heb jij nog hints of opvallende zaken ontdekt? Laat ze hieronder achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *