Mijn afgelopen week #3

IMG_20180115_105726_456

Deze week was een drukke werkweek met een flinke transcriptieklus. Dat betekende veel thuiswerken.

Ik was dan ook van plan lekker elke dag te gaan lunchwandelen, maar het weer zat nou niet echt mee en daarnaast was ik ook nog eens verkouden en benauwd dus had ik ook niet echt zin om naar buiten te gaan.

Maandag

De eerste dag thuiswerken, ik las verder in ‘Voltooid‘ van Mariska Overman, waarvan je de recensie gisteren hebt kunnen lezen. Verder werkte ik gewoon heel veel en dus was er dan ook niks bijzonders aan de hand.

Dinsdag

Ik was van plan te gaan sporten, maar helaas, mijn keel deed teveel zeer en ik was zo benauwd, dat ik besloot het rustig aan te doen. Ik heb wel gewerkt, maar niet heel veel.

Vandaag lees ik ‘Voltooid’ uit en ik vond het een prima thriller, het onderwerp was controversieel maar zeker respectvol behandeld. ’s Avonds begin ik in ‘Genuine Fraud’ van E. Lockhart. Ik vond ‘We were liars‘ bijzonder en was dan ook benieuwd naar dit boek. Het begin was echt heel goed en ik las dan ook een flink deel ’s avonds in bed.

IMG_20180117_143607_356

Woensdag

Ik voelde me iets beter dus werkte ik wat meer, maar ik bleef nog steeds lekker binnen. Dat is wel echt het voordeel van thuiswerken en deze opdracht. Ik las verder in ‘Genuine fraud’ en zat geregeld met een ‘WTF’ gezicht te lezen. Wat een vaag boek zeg!

Donderdag

Het was de dag van de storm en daardoor liepen wat dingen mis en had ik uiteindelijk een beetje een kutdag. Het was heel onrustig, maar gelukkig heb ik nog wel wat uurtjes kunnen werken. Ik las vanavond ‘Genuine Fraud’ uit en hoewel ik het zeker een goed boek vind, dacht ik echt even dat ik een deel van het boek miste, zo abrupt was het einde. Morgen lees je mijn recenise.

IMG_20180119_095151_562

Vrijdag

Na een behoorlijke baaldag stond ik vrijdag met redelijk goede moed op. Ik werkte een deel van mijn opdracht af en was de rest van de dag vrij. Ik ging naar de bibliotheek en haalde mijn bestelling bij het Kruidvat op. Onmogelijk ingepakt dus ik stond lekker op straat mijn bestelling uit te pakken.

Ik begon in de middag in ‘Eens gegeven’ van Charlotte de Monchy. Wat een heerlijk boek, daar vlieg ik ook echt doorheen.

IMG_20180120_170037_163

Zaterdag

We gingen vandaag lunchen bij mijn schoonouders en daarna even shoppen in de Arena. Lekker stukje rijden om naar de Decathlon te gaan. Ik ben goed geslaagd voor nieuwe sportkleding en wandelschoenen. Ik was te moe om nog veel te lezen en behalve ‘Wie is de Mol?‘ kijken doe ik niet veel meer de rest van de dag.

Zondag

Dit was een mega-luie dag. Ik heb echt niks anders gedaan dan lezen en dutjes doen. Ik las vandaag ‘Eens gegeven’ uit, een hele fijne chicklit. Ik begon in ‘Ijzige stilte’ van Wulf Dorn, deze kocht ik op het Boekenfestijn.

Maar heel veel las ik er niet in, omdat ik gewoon bijna 3,5 uur heb geslapen overdag!

Hoe was jouw week? Wat heb jij gelezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *