Wie is de Mol? 2018 – hints en verdenkingen #2

wie is de mol

Ook deze week ben ik op zoek gegaan naar de hints van aflevering 2 van ‘Wie is de Mol?’ 2018.

Wat me vooral opviel is dat veel mensen denken dat Art het volgende zei bij de intro ‘En die heeft het.. voorlopig prima naar d’r zin’. Maar, ik heb het fragment echt vijf keer geluisterd en hoor echt alleen ‘naar de zin’, wat ik ook een stuk logischer zou vinden.

Op een van de graafmachines staat het cijfer 06 – dit kan leiden naar Bella, die geboren is op 6 oktober, maar kun je ook lezen als OG – Olcay Gulsen.

De titel van de aflevering is ‘wisseltruc’, zou Jean-Marc dan toch de Mol geweest zijn en hebben ze dan toch gewisseld van Mol dit seizoen? Art spreekt voor het toneelstuk ook over twee verraders, zou dat hier ook een aanwijzing voor zijn geweest?

Maar ‘wisseltruc’ kan ook wijzen naar Olcay, die vergeet twee briefjes van 500 te wisselen en wisselt er maar één.

Loes was van mening dat er in de vakjes op de markt twee briefjes per vakje moesten, terwijl ze dan flink tekort komen. Iedereen ging er in eerste instantie in mee, maar gingen later toch voor één briefje per vakje.

Heb jij nog andere aanwijzingen gevonden?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *