Mijn afgelopen week #2

IMG_20180109_110945_232

Wow, deze week is alweer voorbij. De eerste werkweek van het jaar is naar mijn idee echt omgevlogen en ik heb dan ook redelijk wat gedaan!

Maandag

Ik begon de maandag gelijk met werken. Tussendoor had ik gelukkig wel tijd om nog in ‘De droomtuin’ te lezen, hoewel ik het niet een heel fijn boek vond. Aan het eind van de dag kreeg ik helaas een telefoontje waar ik best wel kapot van was.

Dinsdag

En daarom besloot ik dinsdag als off-day te beschouwen. Ik sleepte mezelf naar de sportschool, wat echt de beste beslissing was die ik kon nemen. Ik voelde me een stuk beter en heb nog wat in huis gerommeld en ‘De droomtuin uitgelezen. Dit was niet mijn boek, misschien kwam het door het moment dat ik het las, maar ik ergerde me kapot aan de hoofdpersoon, wat een onwijze zeur was het.

Ik begon dan ook snel in ‘Het verkeerde meisje’ van David Hewson en startte ook in ‘Nooit meer te druk’ van Tony Crabbe.

Vandaag begon ik overigens aan ‘The end of the f*cking world’ op Netflix, heerlijk cynische humor, geweldig!

Woensdag

Ik hoefde pas in de middag te werken en was heel productief in de ochtend. ’s Middags moest ik even wat terugbrengen in de stad en kwam daar Annemerel tegen. Dat was zo leuk! Ook voor het eerst dat ik een blogger ‘in het wild’ tegenkwam en ik diegene aan durfde te spreken.

Donderdag

Ook vandaag werkte ik pas ’s middags en zorgde ervoor dat mijn to do lijst voor de lunch klaar was, zodat ik verder kon lezen in ‘Nooit meer te druk’. Een interessant boek en mijn recensie volgt dan ook later deze week.

Ik keek de laatste aflevering van ‘The end of the f*cking world’ en wow, die had ik niet aan zien komen.

Vrijdag

Een thuiswerkdagje. Ik versliep me behoorlijk en was blij dat ik thuis werkte. Snel douchen en achter m’n laptop ontbijten en ik had mijn to do lijst vrij snel af. Ik had totaal geen rust om te lezen en gooide dus al vrij snel mijn boek opzij om ‘The Sinner’ te gaan kijken op Netflix, wat een toffe serie! Maar, voordat ik daaraan startte, keek ik David Letterman met Barack Obama, ook op Netflix. Kippenvel en de aflevering had wat mij betreft echt wel langer mogen duren. Ik ben nu al benieuwd naar de volgende aflevering, met George Clooney!

IMG_20180113_145747_742

Zaterdag

Holy moly, wat een post! Ik kreeg vandaag drie recensieboeken binnen, dat had ik even niet aan zien komen. Ik ben vooral benieuwd naar Showstopper, wat een prachtcover heeft dat boek zeg!

We gingen naar de Kringloop en ik las ‘Het verkeerde meisje’ én ‘Nooit te druk’ uit. Beiden wel OK, maar niet echt hele bijzondere boeken.

Ik begon later op de dag in ‘If I fall’ van Ella Harper, een boek dat ik via Netflix lees. Het was natuurlijk ‘Wie is de Mol?’ avond en daarna keek ik nog ‘Horrornacht’ van StukTV op YouTube, heerlijk!

IMG_20180114_125739_180

Zondag

Een dagje thuis vandaag, Jamie besloot om 6.30 uur te gaan kotsen, dus wij waren al vrij vroeg wakker. Ik viel uiteindelijk weer in slaap en werd om 11 uur wakker. Oeps! Ik wilde een schoon huis, dus we hebben hard gewerkt: stoffen, stofzuigen en dweilen.

Aan het eind van de middag was ik best moe en ging ik lekker in bad. Ik begon in ‘Voltooid’ van Mariska Overman. Wow, daar zit ik gelijk goed in en ben ik benieuwd naar de verdere verloop van het verhaal.

We kijken wat tv-series en ik werk mijn bullet journal bij. Heerlijke afsluiter van het weekend. Komende week werk ik bijna de hele week thuis, dus ik moet mezelf gaan motiveren om echt naar buiten te gaan.

Hoe was jouw week?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *