Mijn afgelopen week #1

Louwman museum 25

Mijn eerste weekoverzicht van januari is iets later dan gepland, ik was ‘m vergeten te schrijven! Oeps! Ik laat je in dit weekoverzicht zien wat ik de afgelopen week gedaan heb én wat ik gelezen heb. Kijk je mee?

IMG_20180101_144658_854

Maandag

Nieuwjaarsdag beginnen wij gelijk goed met een wandeling door het park vlakbij ons en door de wijk. Het was lekker onrustig met vuurtjes in de wijk dus we willen even kijken hoe het eruit ziet.

Ik ben vandaag, of nou ja, gisteren eigenlijk, begonnen in ‘Cress’ van Marissa Meyer, het derde deel in de Lunar Chronicles-serie en pak flink wat leesuurtjes.

Dinsdag

We brengen vandaag een bezoekje aan het Louwman Museum, wat echt redelijk vlakbij is, maar waar ik nog nooit geweest ben. Het staat vol met oude auto’s en vertelt je de geschiedenis van de auto. Heel tof om te zien en heel gaaf om te fotograferen. Dat deed ik dan ook volop, mijn foto’s kun je hier bekijken. We brachten er ongeveer 3 uur door en zagen de auto’s van Winston Churchill, Elvis en uit de Godfather trilogie en James Bond films. Echt een aanrader!

IMG_20180103_121054_668

Woensdag

Het is grote schoonmaakdag. We maken het hele huis schoon en ik lees vandaag ‘Cress’ uit. Ik begin gelijk in ‘Voor ik je loslaat’ van Marieke Nijkamp. De recensie lees je eind deze week op mijn blog. Verder doen we weinig, maar daar is het ook vakantie voor!

Donderdag

Onze laatste vakantiedag samen, we gaan eventjes naar ’t lokale winkelcentrum, want daar zit ook de bibliotheek. Ik had de boeken van David Hewson gereserveerd en die liggen voor me klaar. Ik heb de delen 1 t/m 3 van de serie over Pieter Vos gereserveerd. Ik had namelijk deel 4 ontvangen van de uitgeverij, maar die vond ik zo goed dat ik de rest van de serie ook wilde lezen.

Verder doen we niet veel, maar ik lees wel ‘Voor ik je loslaat’ uit. Ik vind ‘m best tegenvallen helaas. Na dit boek kies ik een boek van mijn mega TBR, namelijk ‘Tunnels’ van Roderick Gordon. die kocht ik op het Boekenfestijn en daar was ik erg benieuwd naar. Ik zit er gelijk in en vind ‘m best goed!

Vrijdag

Vandaag is een drukke dag (nou ja.. druk..), ik heb eerst een gesprek in de stad en daarna ga ik even shoppen. Even gebruik maken van de sale en dat lukt goed, ik scoor een vest, twee truien, een t-shirt en sokken. Ik vind ook eindelijk normale oordopjes.

Eenmaal thuis heb ik geen zin meer om te lezen. Ik lees ’s avonds in bed ‘Tunnels’ uit en hoewel ik ‘m erg goed vind, waren er ook wel wat minpuntjes. Maar, als je van Darren Shan houdt, dan weet ik zeker dat je deze serie ook heel tof gaat vinden!

IMG_20180106_144734_337

Zaterdag

Ik heb geen idee wat ik zaterdag gedaan heb, dus dan zal het niet veel geweest zijn. Ik start in ‘Poppenhuis’, het eerste deel in de Amsterdam-serie van David Hewson. Ik kan goed het verschil merken met het vierde deel, maar vind ‘m erg goed.

Zaterdag is ook de eerste aflevering van ‘Wie is de Mol?’ en OMG wat een aflevering! Heb je mijn recap al gelezen? Poeh, daar moet ik wel even van bijkomen.

Zondag

Ik wandel samen met mijn moeder een georganiseerde wandeling hier in de buurt, maar in plaats van de 5km die de wandeling is, lopen wij er 6. Het was wel echt heel lekker weer, koud maar zonnig! Na het wandelen lees ik ‘Poppenhuis’ van David Hewson uit. Ik ga in bad om even te relaxen en daar begin ik in ‘De droomtuin’ van Rachel Hore, ook een boek dat ik op het Boekenfestijn kocht. Dit is echt een boek waar ik ongelooflijk in kan wegdromen en lees dan ook ongeveer de helft van het boek uit.

Eindstand

Ik las in de eerste week van januari 4 boeken uit! Heerlijk om zo het jaar te beginnen. Wat heb jij gelezen?

One thought on “Mijn afgelopen week #1

  1. Heerlijke week! Ik was ziek, dus ik las 1 boek uit, Zwoele ritmes van Claudia Vanzegbroeck. En ik begon in Broertje van Michael Berg. Maar verder was ik ziek en kon ik niet lezen :( Een fijne week weer :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *