More Delight gaat op december reces!

Christmas wishing card

De beslissing om even rust te nemen, is er een waar ik wel eventjes over na heb gedacht. Ik ben de afgelopen maand behoorlijk ziek geweest en daarnaast heb ik het heel erg druk met mijn werk. Ik merkte dat het lezen niet echt makkelijk ging en ook het schrijven van recensies voelt als een ‘moeten’. Ik wil de (recensie)boeken die ik heb liggen en nog moet lezen of recenseren recht aan doen en dus heb ik besloten voor nu even niet te bloggen. In januari wordt alles wat rustiger (denk ik..) en dan ben ik zeker van plan weer terug te komen.

Voor nu wil ik jullie, mijn lezers, hele fijne feestdagen vieren. Je kunt me altijd volgen op instagram of twitter, daar kun je lezen en zien waar ik me tot ik weer ga bloggen mee bezig houdt!

One thought on “More Delight gaat op december reces!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *