Mijn leesweek #3

Winternacht

Deze week was een gekke week. Het was de week na de buikgriep from hell en ik had een hoop te doen. Ik las lekker makkelijke boeken, want daar had ik echt behoefte aan.

Maandag, dinsdag en woensdag

Ik was het weekend in twee boeken begonnen waar ik niks aan vond, dus ik begon maandag pas in een nieuw boek. Zo irritant als je maar niet in een boek kan komen! Ik begon maandag in ‘Winternacht’ van Suzanne Vermeer, een heerlijk winters boek. Geen heel schokkend verhaal, maar wel een boek dat heerlijk weglas. Ik werkte de hele dag, dus van lezen kwam niet heel veel.

Qua lezen gaat het deze drie dagen niet heel lekker. Ik heb koppijn, last van vermoeide ogen en ben gewoon moe. Ik doe dus drie dagen over het boek van Suzanne Vermeer. Ik heb ook redleijk wat gewerkt en merkte dat dat gewoon mijn energie opvrat.

IMG_20171130_172212_135

Donderdag

Ik werk de ochtend en omdat ik in drie hagelbuien terecht kwam, had ik besloten lekker te genieten van een vrije middag. Ik was ook ’s avonds alleen, dus ik heb heel lang op de bank liggen lezen, wat resulteerde in het beginnen en uitlezen van ‘Zoete inval’ van Elsbeth Witt op één dag. Wat een heerlijke serie! Gelukkig heb ik boek drie in de Barista! serie al klaarliggen dus daar ga ik snel in beginnen.

Spiegel

Vrijdag

Vrijdag was een thuiswerkochtend, ik had veel te doen, maar omdat mijn dude ook thuiswerkte, waren we beiden redelijk vroeg aan het werk en was ik rond 11.00 uur al klaar. Dat was zo lekker! Ik begon dus in ‘Spiegel’ van Cara Delevigne. ’s Middags moest ik naar de mondhygieniste (BAH!) en daarna bakte ik kokosmakronen voor de verjaardag van mijn moeder. Ik kreeg vandaag twee boeken binnen: ‘Jane (Austen) voor iedereen’ van Anke Werker en Sanne van der Bruggen en ‘Het ijs’ van Anna Kavan. Die laatste lees ik voor NBD Biblion, die eerste lees ik gelijk die middag uit. Wat een fijn boek, een echte musthave voor iedere Jane Austen fan en een heel leuk decembercadeautje! ’s Avonds las ik verder in ‘Spiegel.

Zaterdag en zondag

Zaterdag ga ik eerst verder in ‘Spiegel’ en bak ik daarna nog een chocoladecake. Het is Vlogmas dus dat houdt in dat ik mijn vrije tijd verdeel tussen heel veel vlogs kijken (Boncolor, Lottelovesbeauty, Alfie Deyes en Zoella!) en lezen. Vanavond is de verjaardag van mijn moeder, dus veel leestijd heb ik niet. ’s Avonds als we thuiskomen lees ik wel ‘Spiegel’ uit – die vond ik echt minder leuk dan ik gehoopt had!

Zondagochtend moet mijn dude werken, we zijn dus beiden al om half negen op. Ik begin vandaag in ‘Anne of Green Gables’. Ik moet wel even wennen aan het taalgebruik,maar vind het zo schattig om te lezen. De middag breng ik door bij mijn tante – we doen een spelletjesmiddag.

Hoe was jouw leesweek?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *