Mijn leesweek #1

IMG_20171107_122902_872

Ik volg op YouTube een paar Amerikaanse booktubers die regelmatig een ‘reading vlog’ uploaden. Dat vind ik superleuk om te kijken, maar omdat ik zelf geen YouTuber ben, leek het me leuk om dit in blogvorm te gaan doen. Je leest elke week wat ik lees, koop, ontvang en eventueel leen bij de bibliotheek.

Deze week de eerste leesweek, van maandag 6 november tot en met zondag 12 november.

Maandag

Ik moest maandagmiddag werken en in de ochtend wat dingen thuis doen. Dat ging zo snel dat ik best nog wat leestijd had. Ik was zondag begonnen in ‘Wat jij niet ziet’ van Sarah Pinborough en wilde daar graag in verder. Ik heb wel wat gelezen, maar uitlezen lukte vandaag niet.

Dinsdag

Vandaag werk ik thuis. Ik besluit in de ochtend, na het sporten, naar de bibliotheek te lopen. Ik bracht ‘Geachte mr. Knightley’ van Katherine Reay terug en nam de boeken hierboven mee. Ik was zo blij dat ze John Green hadden!! En aangezien ik Elsbeth Witt volg op Twitter en Instagram, vond ik dat ik ook wel eens haar boeken moest lezen.

Dinsdag las ik ook ‘Wat jij niet ziet’ uit en damn it, #wtfthatending klopt ook echt. Bizar!

IMG_20171108_131059_399

Odette wilde graag ‘Ik, robot’, die je gratis kunt ophalen in de bibliotheek, met iemand samen lezen. Ik had nog nooit een buddy read gedaan, dus zei ik gelijk ja! Dinsdag las ik het eerste verhaal en was behoorlijk onder de indruk.

Woensdag

Ik moest woensdagochtend werken en had grootse plannen voor woensdagmiddag. Helaas, ik had het koud, was moe en had kiespijn. Ik las het tweede verhaal van ‘Ik, robot’ en spendeerde de rest van de dag slapend op de bank.

’s Avonds begon ik eindelijk in ‘Wie niet weg is’, het nieuwe boek van M.J. Arlidge. Oh wat vind ik het weer geweldig!

IMG_20171109_145951_443

Donderdag

Ik moet naar de tandarts dus ik verwacht weinig te lezen. Het werd uiteindelijk toch een wortelkanaalbehandeling (BAH!) en om mezelf op te vrolijken ging ik erna naar Paagman en kocht ik twee boeken. De rest van de dag ben ik niet in de stemming om te lezen en lees dus pas ’s avonds verder in ‘Wie niet weg is’.

Naast de twee boeken die ik kocht, ontvang ik vandaag ook het nieuwe boek van Linda van Rijn: ‘Winterwereld’. Ik ben erg benieuwd naar haar nieuwe winterthriller!

Vrijdag

Weer een thuiswerkdag vandaag. Ik breng de ochtend door met werken en bloggen. Tijdens de koffie lees ik het derde verhaal van ‘Ik, Robot’, wat ik tot nu toe het minst leuke verhaal vind, hoewel ik ‘Sissende Saturnus’ wel een geweldige zin vind.

Ik ben moe en besluit de middag door te brengen met ‘Wie niet weg is’. Helaas was ik vermoeider dan ik dacht en val ik tijdens het lezen in slaap. ’s Avonds in bed ga ik pas weer verder met lezen.

IMG_20171110_140339_480

Zaterdag

Mijn doel voor vandaag is om (naast cupcakes bakken en andere dingen voor te bereiden voor de babyshower van mijn nicht) in bad ‘Wie niet weg is’ uit te lezen. Ik moet nog zo’n 180 bladzijdes en red het net niet in bad. Ik lig te bibberen van de kou als ik nog zo’n 40 bladzijdes moet en besluit er snel uit te gaan en verder te lezen. Ik geef het boek 5 sterren, wat mij betreft het beste boek van M.J. Arlidge tot nu toe.

Sinds juni schrijf ik recensies voor NBD Biblion en ontvang ik dus ook regelmatig boeken om te recenseren. Vandaag ontvang ik ‘De verloren familie’ van Jenna Blum. Hier heb ik al veel over gehoord en twijfelde of ik het boek wilde lezen. Nu moet ik dus wel, heel benieuwd naar.

De rest van de zaterdag lees ik niet meer, pas als ik naar bed ga. Ik heb een hele stapel boeken om te recenseren liggen, maar de nieuwe John Green lonkt teveel. Ik ga daar in beginnen vanavond!

Zondag

Vandaag is de babyshower van mijn nicht en dus lees ik pas ’s avonds in bed weer en ga dus verder in ‘Schildpadden tot in het oneindige’. Het was even inkomen maar tot nu toe vind ik ‘m wel goed.

Wat heb jij gelezen deze week?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *