Terugblik en favorieten oktober 2017

IMG_20171021_153252

Altijd als ik deze updates schrijf, moet ik mijn agenda erbij pakken om te zien wat ik de afgelopen maand allemaal heb gedaan. Zo is het ook bij de maand oktober. Als ik naar mijn maandoverzicht kijk, heb ik vooral heel veel gewerkt. Waar ik normaal tussen de 4 en 8 uur werkte, heb ik in oktober veel meer gewerkt. Ik zit zeker niet tegen de 40 uur aan, maar het is voor mij zeker wel wennen.

Toch deed ik een aantal toffe dingen.

Als eerste plaatste ik mijn eerste bestelling bij Feel Unique. Ik wilde graag wat Zoella items, maar ja, die kun je hier in Nederland niet krijgen. Dus bestelde ik bij Feel Unique, de bestelling was helemaal top, het bezorgproces nog wel een dingetje. Gelukkig kwam alles goed aan en zijn het echt hele fijne producten.

IMG_20171013_201957

Begin oktober bracht ik een avondje door in het Stedelijk museum in Amsterdam, voor de release van het boek ‘Vrienden voor het leven‘ van Astrid Harrewijn. Daar heb je uitgebreid over kunnen lezen op mijn blog, maar daar kijk ik nog steeds met plezier op terug. Ik wil snel een keer terug om nogmaals door het museum te wandelen.

IMG_20171015_114850_974

De nieuwe Dan Brown kwam uit! Eindelijk! Er ging was mis met de bestelling maar uiteindelijk kreeg ik ‘m binnen en begon er vrijwel gelijk in. Oh wat een heerlijk boek! Ik heb deze maand een vrije week gehad en dat betekende: heel veel lezen. Ik heb echt veel boeken gelezen, de eindstand kwam uiteindelijk op 18 boeken! Ik kreeg alleen maar meer zin om te lezen, ik heb er echt van genoten. Hopelijk hou ik dit vast en haal ik dit jaar nog mijn niet-echte doel van 175 boeken (de stand staat op 147 op dit moment).

Hagedis

In de week vakantie ging ik met mijn dude naar Blijdorp. Het was herfstvakantie en er was een actie gaande vanwege hun jubileum, maar we hebben ons vermaakt. Ik maakte minder mooie foto’s dan ik gehoopt had, maar het was uiteindelijk wel een superleuke dag en dat is het belangrijkste! We hebben de rest van de vakantie weinig gedaan, maar het was dan ook een staycation.

November ziet er een stuk rustiger uit, maar ja, dat is altijd nog even afwachten. Ik heb in ieder geval geen specifieke plannen. Hoe was jouw oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *