There’s someone inside your house – Stephanie Perkins

9200000075859571

Over a year after her parents sent her away from Hawaii to live with her grandmother in landlocked Nebraska, Makani Young is still adjusting to her new life. She’s made a small group of close friends and even flirted with romance, but her past in Hawaii is still hard to forget. And then . . . one by one the students of her new high school begin to die in a series of gruesome murders. Makani doesn’t know who’s next on the list. Between this, and a secret scorching relationship with the school weirdo, this school year may turn out to be one to die for . . . literally.

Mijn mening

Ik kwam dit boek tegen op YouTube denk ik en de titel sprak me zo aan dat ik het gelijk bestelde. In oktober las ik vrij veel thrillers in verhouding – Halloween doet dat met me. Heerlijk! Het idee dat er iemand in je huis is, is zo eng, dat ik dit boek in een dag uit las.

Stephanie Perkins heeft hiervoor eigenlijk alleen YA geschreven, dus dit is een flinke verandering. Maar ik vind dat ze het goed heeft gedaan. Er is iets gebeurd in het verleden van Makani en dat wordt pas aan het eind onthult. Dat zorgt ervoor dat je nieuwsgierig blijft, want wat heeft Makani gedaan dat zo erg is.

Maar niet alleen dat zorgt ervoor dat je wilt doorlezen, want er gebeurt nog flink wat meer in het verhaal. Er loopt een moordenaar rond en je weet niet wie het is. Stephanie Perkins weet je tot het einde in spanning te houden en het is best eng wat er gebeurd.

Eindoordeel

Verwacht geen horror van ‘There’s someone in your house’ van Stephanie Perkins, want het is nog steeds YA, maar wel lekkere spanning en zeker een boek dat ideaal is voor de donkere wintermaanden, om lekker bij te griezelen.

Specificaties

There's someone inside your house by Stephanie Perkins
Published by Pan Macmillan
Genres: Young Adult
Pages: 304
ISBN: 9781509859801

[bol_product_links block_id=”bol_59f2d2ecae50e_selected-products” products=”9200000075859571,9200000075876728″ name=”There’s someone inside your house” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Je kunt het boek ook bestellen bij Bookdepository.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *