Favorieten en terugblik september 2017

IMG_20170929_132531

September was een drukke maand en stond vooral in het teken van leuke uitjes. Ik ging eten bij Jamie’s Italian, zag mijn eerste live voetbalwedstrijd en ontmoette couturier en kunstenaar Mart Visser.

Leuke dingen doen

Zoals gezegd deed ik een hoop leuke dingen in september. Ik ging met mijn bff de stad in en we aten bij de net geopende Jamie’s Italian. Het eten was echt heerlijk, de service minder. Ik at vooraf doperwt/munt arancini, als hoofdgerecht pasta carbonara (en een side van knoflookfrietjes) en als toetje deelden we de polenta cake. Echt, ik heb zo lekker gegeten dat ik snel weer een keer terug wil.

Ook ging ik voor het eerst naar een voetbalwedstrijd. Samen met mijn dude, ouders en nichtje ging ik naar de wedstrijd Ado – Ajax. Wat heb ik hiervan genoten zeg. Het was gezellig (maar dat wist ik al van tevoren) en spannend ook. We hopen dit seizoen nog een keer naar Ado te gaan, want we vonden het allemaal onwijs tof.

Verder ging ik afgelopen vrijdag naar een preview van de tentoonstelling van couturier Mart Visser, ‘Beyond context’, in Artesia Amsterdam. Een uitgebreide blog volgt nog, maar ik kom toch elke keer weer tot de conclusie dat mode en kunst mijn hart sneller laat kloppen. Ik kan daar zo van genieten. Als kers op de taart was Mart Visser himself er ook, wat een leuke man is dat!

Drukte en rust

Het was niet alleen druk qua leuke dingen doen, maar ook qua werk. Ik had rust nodig in mijn hoofd en ben ook nog aan het herstellen van mijn operatie. Ik kocht een Moleskine planner om rust in mijn hoofd te krijgen en pakte verder zoveel mogelijk rust als ik kon inplannen. Vooral de laatste week van september merkte ik dat ik teveel hooi op mijn vork had genomen. Gelukkig kan ik deze week wat rustiger aan doen en daar geniet ik dan ook heel erg van.

Gelezen boeken

Ik las niet bijzonder veel in september, hoewel ik zeker in de laatste twee weken de schade in heb gehaald. Ik las 13 boeken in totaal en ben flink door mijn stapel recensieboeken heen gevlogen.

Wil je weten wat ik precies las, check dan mijn Goodreads pagina.

Plannen voor oktober

Oktober is een flink stuk rustiger dan september en dus heb ik ook weinig plannen gemaakt. Ik wil echt even mijn rust pakken en wil lekker veel lezen.

Daarnaast heb ik ook behoefte aan wat meer rust qua bloggen, dus er zullen in oktober wat minder recensies en blogposts verschijnen. Dat heeft ook een goede reden, want ik ben achter de schermen ook bezig met het vernieuwen van mijn blog – qua uiterlijk én innerlijk. Ik hoop alles nog dit jaar te realiseren, maar een vaste deadline heb ik zeker niet.

Hoe was jouw september en wat zijn je plannen voor oktober?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *