Van jou – Sophie Jackson

9200000075854486

Hoofdpersonen Riley en Lexie zijn al sinds hun vroege jeugd verkikkerd op elkaar, maar het leven heeft hen in een andere richting geleid. Toch kunnen ze elkaar niet vergeten. Als Riley vanwege een ziekenhuisopname van zijn vader terugkeert naar de plaats waar hij opgroeide, moet hij dan ook meteen aan Lexie denken. En het duurt niet lang voordat hij haar ontmoet – en zijn hart opnieuw aan haar verliest. Maar ze hebben allebei heel wat meegemaakt en dat maakt de liefde er niet makkelijker op. Kan er opnieuw iets opbloeien tussen hen, of staat het verleden in de weg?

Mijn mening

De boeken van Sophie Jackson zijn van die boeken die je helemaal laten wegdromen. ‘Van jou’ is het derde deel in de ‘Pound of flesh’ serie waarin alle hoofdpersonen wat met elkaar te maken hebben. Maar, je kunt de delen zeker los van elkaar lezen.

In ‘Van jou’ gaat het over Riley en Leslie die niet samen zijn, maar die elkaar niet kunnen vergeten. Natuurlijk weet je vooraf wel een beetje hoe het af gaat lopen, maar gedurende het verhaal komen er toch nog wat strubbelingen en verrassingen doorheen wat het lezen zeker interessant maakt.

Je droomt weg bij dit heerlijke en meeslepende liefdesverhaal. Sophie Jackson kan dit soort verhalen heel goed schrijven. Het is een combinatie van een liefdesverhaal, wat flinke sexscenes, maar ook stukjes over familie en het omgaan met diverse relaties en je werk. Die combinatie voert Sophie Jackson heel goed uit en je leeft dan ook mee met alle personages tijdens het lezen van ‘Voor jou’. Ik hou ervan!

Eindoordeel

‘Van jou’ is het derde deel in de ‘Pound of flesh’ serie van Sophie Jackson en is net als de voorgaande delen heerlijk om te lezen. Het is een meeslepend verhaal waarbij je heerlijk kan wegdromen, maar dat toch nog een paar verrassingen bevat.

Specificaties

Van jou by Sophie Jackson
Translator: Marcel Hagedoorn
Published by Zomer & Keuning
Genres: New Adult
Pages: 272
ISBN: 9789401906968

Dit boek ontving ik in ruil voor een recensie. Meer weten over mijn disclaimer? Klik dan hier.

[bol_product_links block_id=”bol_59ccc64248725_selected-products” products=”9200000077308775,9200000075854486″ name=”Van jou” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”600″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *