The darkest secret – Alex Marwood

26196106

Apologies for the general email, but I desperately need your help. My goddaughter, Coco Jackson, disappeared from her family’s holiday home in Bournemouth on the night of Sunday/Monday August 29/30th, the bank holiday weekend just gone. Coco is three years old.When identical twin Coco goes missing during a family celebration, there is a media frenzy. Her parents are rich and influential, as are the friends they were with at their holiday home by the sea. But what really happened to Coco? Over two intense weekends – the first when Coco goes missing and the second twelve years later at the funeral of her father – the darkest of secrets will gradually be revealed.

‘The darkest secret’, of zoals ie in het Nederlands is uitgegeven onder de titel ‘Waar is ze?’ klinkt veelbelovend, als een spannende thriller waarbij je vanaf het begin wilt weten wat er precies met Coco is gebeurd. Je komt er maar langzaam achter, als je leest over het weekend waarin Coco verdween en als haar vader komt te overlijden.

Ik was vanaf het begin geboeid, want je wordt nieuwsgierig gemaakt. Ik vond het wel even wennen, want je wisselt niet alleen af qua periodes maar ook qua personages. Dat is even inkomen, maar omdat je wilt weten wat er gebeurd is met Coco, bleef ik wel doorlezen. Maar helaas, op de helft wist ik eigenlijk al een beetje hoe het af zou gaan lopen. Je krijgt kleine hints en als ervaren thriller lezer kun je heel makkelijk door deze hints de afloop raden.

Natuurlijk wist ik niet helemaal wat er ging gebeuren, maar het grootste gedeelte had ik wel door. Dat vond ik echt jammer, want door de grote hype die ik heb meegekregen had ik echt veel meer van dit verhaal verwacht. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, maar ik vond het jammer dat ik een groot deel van de plot al doorhad.

Eindoordeel

‘The darkest secret’ van Alex Marwood had een hele grote hype en misschien waren daarom mijn verwachtingen te hoog. Ik had al vrij snel door hoe het in elkaar zat en dat vond ik jammer. Ik had er echt meer van verwacht.

Specificaties

The darkest secret by Alex Marwood
Published by Little Brown Books
Genres: Thriller
Pages: 416
ISBN: 9780751550719

[bol_product_links block_id=”bol_59c6aa1cba908_selected-products” products=”9200000066192134,9200000060212465,9200000047147712,9200000048707157″ name=”the darkest secret” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”640″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Je kunt het boek ook bestellen bij Bookdepository.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *